Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nema da ja davaat na ni eden kanalПо се изглеа мтв ке даваат на третиот канал тој собранискиот, но ваков меч не се пропушта.Утре бегање од часови за МЗТ!!
Па тоа што викаш не е битно дали ќе дојдат или не, ние идеме за МЗТ, а не за ГПБ.А што е битно дали ке дојдат они. Ние не одиме за нив, тие доаѓаат САМО за нас. Се посрамија кога им дојдоа Лозари и Ајдуци во нивна сала направија да се како гости, така да, GPB не се навивачи, не постојат
I da imame 20 porazi po red , vie pak ke ni bidete Redovni pacienti. Nego imame edna informacija za vas sto ke ve isplasi , vecerva KOLE SR MKD ke doaga so nas , mislete mu ja. Sam ke ve tepa site :pos2:
lele sto ke pravime sega kaj da begame?????I da imame 20 porazi po red , vie pak ke ni bidete Redovni pacienti. Nego imame edna informacija za vas sto ke ve isplasi , vecerva KOLE SR MKD ke doaga so nas , mislete mu ja. Sam ke ve tepa site :pos2:
Ај со среќа на денешниот дуел.
FAMILY IMAAT SAMO 200 KARTIЈас одам со фемили ...
Ке има ли ЦПБ ?
FAMILY IMAAT SAMO 200 KARTIi ke se davaat samo na odbrani luge, ako mozes da se snajdes dobro , ako ne lizi mu gz na radikal on e denes odgovoren za kartite
Колку е резултатот ако некој знае нека пише ?
Абе ајде аеродромци уште ве нема..чекаме резултати.