Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во четврток сакам победа!
Доаѓам во сала!
Сакам да им вратиме,по можност да ги тепаме ако треба и со 1 разлика,тоа највеќе боли...
НАПРЕД МЗТ!
Па и Работнички е тиња немаат тепано 5 кола мислам у криза невидена се ''навиачите'' демек им шатрајкуваат ако не тепаме задутре никад нема да тепамеsdsdНе се знаеЕдно е што сакаш, а други е кои ни се можностите.
Во четврток сакам победа!
Доаѓам во сала!
Сакам да им вратиме,по можност да ги тепаме ако треба и со 1 разлика,тоа највеќе боли...
НАПРЕД МЗТ!
Па и Работнички е тиња немаат тепано 5 кола мислам у криза невидена се ''навиачите'' демек им шатрајкуваат ако не тепаме задутре никад нема да тепамеsdsdНе се знае
Знам дека се тиња и затоа сега имам уште поголема надеж дека конечно ќе тепаме. ЦПБ наводно немало да доаѓаат затоа што бојкотирале, затоа што Фершпед премногу ветиле, а ништо не исполниле. Замисли ние да бевме ко нив.![]()
пу пу не дај боже....не замислувај многу sdsd
Доаѓале не доаѓале исто се фаќа и кога се таму ко да не се тоа не мења ништо..(мене па ми кажаа дека ке се собирале да не тепаат):bilokojzbot::bilokojzbot:
А Тачи ке игра ли задутре или за од јануари е??
E за ова ти кажував, тогаш. И за Струмица зборуваше како да се твои, а сега и за Мзт.... може некогаш ке научиш и ќе сфатиш што сакаш