Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
не само ти и другите што се смеевте таму, и ја се смеев и тие до мене што беа... Незнам што мешат комити , боки13ка и ред други... изгледа се ве помешале :Р
da da da i toa ne mi tekna!!! taa i na cpb im ja pejat :pos2::pos2::pos2::pos2:

Утре ке ви дојде на проба играч од америка Тим Луис моментално е во струмица веке 2/3 недели помага околу нашио клуб .
Добар играч мислам оти ке го земате освен ако не тере повеке пари отколку што заслужува.

МЗТ е на потег .... Струмица ги реши Работнички ... ајде аеродромци вие сте на потег , слаби се педериве за вас :)

Со срека !

E barem za Mzt sme jaki
Кога се работи за кошарка никогаш никој не е појак од никој барем сега во поново време...

Вардар е бош тим па ве тепаше,а сите пред натпреварот викаа Фершпед ќе победи со 20 коша...и?

6 или колку беше за Вардар на крајот...

Затоа не збори пред време...Мзт и не е толку лоша екипа...

МЗТ!:wink:

Утре ке ви дојде на проба играч од америка Тим Луис моментално е во струмица веке 2/3 недели помага околу нашио клуб .
Добар играч мислам оти ке го земате освен ако не тере повеке пари отколку што заслужува.

Зашто не го прочитав ова убаво. Го прочитав, ама мислев дека е за Струмица. Дошол дечкото играл на позиција 4, каде што сега имаме многу играчи и не бил ништо посебно и го вратиле одма

ajde sledniot cetvrtok se igra!!!!1 avvvvvvvvvvvvv ajde momci mozete vie ooooooooooooo oooooooooo oooooooooooo NAPRED SKOPJE ( samo marsot i nisto poveke ne ni treba)

МЗТ КЕ ЗЕМЕ ТИТУЛА БЕ !! :D:D:D

И ДА ИЗГУБИМЕЕЕ НЕМА ДА ВЕ ОСТАВИМЕЕЕ ЗАШТО ВО СРЦАТАА НИЕ ТЕ НОСИМЕ И КЕ ПЕЕМЕ И КЕ ПЕЕМЕ МЗТ АЛЕ АЛЕ АЛЕЕЕ .. :):):)

Второто да, првото не ми се веруе...

МЗТ КЕ ЗЕМЕ ТИТУЛА БЕ !! :D:D:D

И ДА ИЗГУБИМЕЕЕ НЕМА ДА ВЕ ОСТАВИМЕЕЕ ЗАШТО ВО СРЦАТАА НИЕ ТЕ НОСИМЕ И КЕ ПЕЕМЕ И КЕ ПЕЕМЕ МЗТ АЛЕ АЛЕ АЛЕЕЕ .. :):):)
malce da ne si ja utnal pesnava ali malce poise kako sto mi se cini???

sega da te naucam malce lekcija bezpaltna imas

prvata:

I AKO NE BIDES SKOPJE PRVAK TI ,
PIRAMIDA NE ZALI KE TI OPROSTI,
ZASTO VO SRCEVO TE NOSIME
I PEEEEME OOOOO MZT OOOOOO

vtora:

I AKO IZGUBIME
NEMA DA VE OSTAVIME
I KE PEEME
NAPRED SKOPJE LEEE
NAPRED SKOPJE LEALEALE

malce da ne si ja utnal pesnava ali malce poise kako sto mi se cini???

sega da te naucam malce lekcija bezpaltna imas

prvata:

I AKO NE BIDES SKOPJE PRVAK TI ,
PIRAMIDA NE ZALI KE TI OPROSTI,
ZASTO VO SRCEVO TE NOSIME
I PEEEEME OOOOO MZT OOOOOO

vtora:

I AKO IZGUBIME
NEMA DA VE OSTAVIME
I KE PEEME
NAPRED SKOPJE LEEE
NAPRED SKOPJE LEALEALE
Да сум ја помешал малце sorry :wink: али нема везе.. :) Сеа ја научив.Ја помешав со таа за Вардар во фудбал и ракомет :)
МЗТ!!

У четврток играме гостување со Работнички...
Ќе не утепаат џандари, али кој ги тиит...
Центар и полиција чудна коалиција:pos2:

Btw: аеродромка не пропушта утакмица, кога беше првата утакмица сезонава.. МЗТ - Работнички,
јас стоев до нејзе... ама незнаев дека е она х) после ми кажаа...

Поздрав!

Во четврток сакам победа!

Доаѓам во сала!

Сакам да им вратиме,по можност да ги тепаме ако треба и со 1 разлика,тоа највеќе боли...

НАПРЕД МЗТ!

У четврток играме гостување со Работнички...
Ќе не утепаат џандари, али кој ги тиит...
Центар и полиција чудна коалиција:pos2:

Btw: аеродромка не пропушта утакмица, кога беше првата утакмица сезонава.. МЗТ - Работнички,
јас стоев до нејзе... ама незнаев дека е она х) после ми кажаа...

Поздрав!
:toe: pojma nemam koj si ? aj valjda vo cet ke se prijavis koj si

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom