marcus
струмички модератор
- Член од
- 5 јули 2006
- Мислења
- 5.378
- Поени од реакции
- 131
Точно...и жалноако не споредуваш со Гате 13 и со ред други ултраси поарно не се ни мачи, никојпат навивачка група од Македонија нема да биде на нивно ниво.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно...и жалноако не споредуваш со Гате 13 и со ред други ултраси поарно не се ни мачи, никојпат навивачка група од Македонија нема да биде на нивно ниво.
Ај вака јас да ви кажам онака за Ајдуци она што можев да го видам вчера.
Дечко со мегафон веројатно не сваќа дека е во Струмица а не во Милано..по се изгледа дека и не доглдува баш добро пошто до него има 50 луѓе а не 5 000 кои може да се разберат само со мегафон...
До него деца од 14-16 години ран пубертет со дрекави гласчиња-кога би се слушнале како звучат би престнале да пеат одма
Песни,,Јас сум луд јак Струмички манијак,,21 век сме алоооо народ ви се смее кога пеете такви глупости,,Да даде господ да се врати 63,, со ова се докажува дека сте слуги на Чкембари а успеаа да ве научат само како се мрази Скопје...Лево од нас имаше една група дечки изгледа ви се главни градски фаци така дотерани средени(во споедба со Ајдуци) и цело време провоцираа на почетокот ме извадија од контакт и серизно тргнав да правам екцес ама милицаецот ме погледна и со поглед ми кажа''нема да се вратиш цел домаsd''..ако некој од вас бил со нив нека се каже да можам да се допцујам овде пошто не стасав вчера се да му кажам.
Очекував многу повеќе вчера ама така ми е мене кога верувам на Кољо СР МКД кога ми се фали со некоја атмосфера, пошто ипак ние имамем различно сфаќање за тој поим.
Како прво...на таа утакмица вчера не ни беа сите Ајдуци....барем не беа тие што знаат да направат атмосфера.
Второ....На што акл беше да одаш да се тепаш со дечките одспротива...ги знам лично...верувај ми можеа на место да те оставаат.
Трето...Другпат не верувај на Колето оти он само така пише, не ни беше на утакмица.
И за крај...ако сакаш да видеш вистинска атмосфера...дојди во Вторник со Локомотив.:wink:
Како прво...на таа утакмица вчера не ни беа сите Ајдуци....барем не беа тие што знаат да направат атмосфера.
Второ....На што акл беше да одаш да се тепаш со дечките одспротива...ги знам лично...верувај ми можеа на место да те оставаат.
Трето...Другпат не верувај на Колето оти он само така пише, не ни беше на утакмица.
И за крај...ако сакаш да видеш вистинска атмосфера...дојди во Вторник со Локомотив.:wink:
Биле сите или не пак ке си пеевте глупи песни и пак ке бевте смешни со тоа што 500 души кога трекаат глупости е полошо него 50..
За тие од десна страна дали ке ме оставеле на место или не не можеш да кажеш пошто не се знаеме од кај знаеш можда сум билдер и тренирам аикидо и носам пиштолsd
За вторник не можам да идам пошто мразам автобуси не поднесувам пат а и пак на ветувања за ''пеколни атмосфери'' од вас не верувамsd
Никој не го негира нивниот придонес кон успесите на клубот..и јас сум горд со овој клуб...ама пред некои работи неможе да се затвараат очи. И сето тоа за да видам нешто подобро..Синоќа навивачите на МЗТ беа подобри..за жал. А вашата лоша организациска способност го направи тоа..и што е тука преувеличано, и некоректно... на дерби не се доаѓа со 50-100 навивачи од кои половината се буквално деца...
Лозари!? Не се зафаркавај...па не ги критикуваат веројатно затоа што се задоволни со тоа што го имаат...
Дај Струмикс па не поентата колку време си тука, туку што си освоил..ФЕНИ се на темелите на КК Тиквеш, клуб од Кавадарци кој е сепак име со традиција и од којшто излегле доста кошаркарски таленти низ историјата. Како што е Струмица во одбојката, така е Кавадарци во кошарката.