Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе Нагатомо е крив што Монтоја и Телес денеска не знаеја кај тераат. Џони па уште вика Телево убедливо најдобар.Не бе добри се бековите,сеа Син ке дојде да ти каже![]()
a kakva vrska imaat bekovite denes daj prosvelti me, koga veke vaka pederski me povikues u post ...Не бе добри се бековите,сеа Син ке дојде да ти каже![]()
Монтоја уште прв пат коа го видов на пријателските знаев дека е идиот.Реплика на бившиот ни капитен.Тој Бразилецот лево незнае кај тера,сто подавања кон перишич ги згреши!Двајцата у пакет у јануар марш у пм.Не верував дека некад ке го кажам ова,ама Нагатомо е стварно Мајкон за овие говеда што ни се "бекови" моментално!Не бе Нагатомо е крив што Монтоја и Телес денеска не знаеја кај тераат. Џони па уште вика Телево убедливо најдобар.![]()
Абе ти слеп ли си бе?300 додавања згрешија.Монтоја беше како аматер у наша лига денес,се плашеше од топката!телето лево еден пас како треба не направи,корна асална не изведе.И перишич го отера у курац у еден момент ако примети.А тоа педерски те спомнав зашто нешто нејкеше да функционира тагнувањето,не сум прљав играчa kakva vrska imaat bekovite denes daj prosvelti me, koga veke vaka pederski me povikues u post ...
aspolutno nikakva, za nisto ne se krivi denes, sredinata i napadot potfrlija, a najmnogu mancini.
Nagatomo e sekako kriv, debil e, so napoli na 1-0 gi ostavi na cedilo 70 min, montoja teles, santon i bilo koe dete od akademija e bolji od nakazava midzetska, ne smee on veke da pripari u prv tim posle fijaskoto so napoli, lani so kaljari sea so napoli.Не бе Нагатомо е крив што Монтоја и Телес денеска не знаеја кај тераат. Џони па уште вика Телево убедливо најдобар.![]()
Како не му дадат 30 меча сузпензија на овај мајмунов од Бразил или да му влезат ултрасите сега в кола, ко ќе си одит, да молит да е продаден сега на зима.
Ама не и тој крив, овај на клупа е крив, му ги изебам и жена му и ќерка му, дури гледат тој. Абе толку си ќор цела утакмицата не го гледаш како играт мајмунов бразилски, повеќе од Гуарин цела сезона пасови згреши, ебати фризурата грозна...
Da ama kakva vrska ima toa so denesniov rezultat, i po sto oni se razlikuvaa od ostanatite 9 igraci na teren, odnosno 8, eve gi trgam i miranda i murillo, 6 neka se ...Абе ти слеп ли си бе?300 додавања згрешија.Монтоја беше како аматер у наша лига денес,се плашеше од топката!телето лево еден пас како треба не направи,корна асална не изведе.И перишич го отера у курац у еден момент ако примети.А тоа педерски те спомнав зашто нешто нејкеше да функционира тагнувањето,не сум прљав играч![]()