Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.684
Поени од реакции
7.353
Ako primat gol prvi, posle se gubat, ete zs e rugan mancini od nekoi clenovi. Go cuva Adem za vo liga na sampioni.

D

Darko_ufo

Гостин
Абе дегенерик од сигурна утакмица направи пичвајз, требаше после црвениот Мело со Миранда да се заменат со дресови и да продолжи да игра глуперда... Од Лацио изгуби дома пред полн стадион на последна утакмица за оваа година, само Манчини тоа го може. Будала тешка.

Ќе одморал играчи за во ротација мислиш сеа имаат набиен распоред а не пауза од 17 дена.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.842
Не бе добри се бековите,сеа Син ке дојде да ти каже ;)
a kakva vrska imaat bekovite denes daj prosvelti me, koga veke vaka pederski me povikues u post ...
aspolutno nikakva, za nisto ne se krivi denes, sredinata i napadot potfrlija, a najmnogu mancini.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.257
Поени од реакции
13.194
Не бе Нагатомо е крив што Монтоја и Телес денеска не знаеја кај тераат. Џони па уште вика Телево убедливо најдобар. :facepalm:
Монтоја уште прв пат коа го видов на пријателските знаев дека е идиот.Реплика на бившиот ни капитен.Тој Бразилецот лево незнае кај тера,сто подавања кон перишич ги згреши!Двајцата у пакет у јануар марш у пм.Не верував дека некад ке го кажам ова,ама Нагатомо е стварно Мајкон за овие говеда што ни се "бекови" моментално!

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Како не му дадат 30 меча сузпензија на овај мајмунов од Бразил или да му влезат ултрасите сега в кола, ко ќе си одит, да молит да е продаден сега на зима.

Ама не и тој крив, овај на клупа е крив, му ги изебам и жена му и ќерка му, дури гледат тој. Абе толку си ќор цела утакмицата не го гледаш како играт мајмунов бразилски, повеќе од Гуарин цела сезона пасови згреши, ебати фризурата грозна...

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Мене ми е само криво што го истроши Јоветич у прво полувреме без соиграчи од типот на Брозо, Љаич и Гуарин.

Патка тренер. Мурињо врати се. :D

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.257
Поени од реакции
13.194
a kakva vrska imaat bekovite denes daj prosvelti me, koga veke vaka pederski me povikues u post ...
aspolutno nikakva, za nisto ne se krivi denes, sredinata i napadot potfrlija, a najmnogu mancini.
Абе ти слеп ли си бе?300 додавања згрешија.Монтоја беше како аматер у наша лига денес,се плашеше од топката!телето лево еден пас како треба не направи,корна асална не изведе.И перишич го отера у курац у еден момент ако примети.А тоа педерски те спомнав зашто нешто нејкеше да функционира тагнувањето,не сум прљав играч ;)

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Поразов оди на душа на Манчини!Нема потреба од просветлувања и коментари.Мело -man of the match!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.842
Не бе Нагатомо е крив што Монтоја и Телес денеска не знаеја кај тераат. Џони па уште вика Телево убедливо најдобар. :facepalm:
Nagatomo e sekako kriv, debil e, so napoli na 1-0 gi ostavi na cedilo 70 min, montoja teles, santon i bilo koe dete od akademija e bolji od nakazava midzetska, ne smee on veke da pripari u prv tim posle fijaskoto so napoli, lani so kaljari sea so napoli.

Inaku denes navivacite mu se s'snaa na Montoja, malce loso, a u vtoro imase minimum 2 situacii koga odlicno se otvori desno a topka ne dobivase od soigracite, imase edna situacija bas pri 1-1 ali medel mislam ili ljaic go recnaa, a kutriov imaseprazen prostor i igraci u sesnaesterec veke vlezeni.

Kako i da e, stvarno ne mi e jasno kakva vrska imaat denes bekovive so rezultatov, ne deka bea dobri, losi bea, del od siviloto ama pa cela odbrana u paket najmalce e kriva za denesniov rezultat. Medel i Melo izgubija 1 ton topki vo sredina, odnosno pogresija mnogu pasovi, u edna situacija gol ke primea koga melo podade do igrac na lacio u prvo.
Ne smeese Mancini toa duo da go ostavi do kraj na teren, mu se udri od glava toa baska sto medel za cudo padna i fizicki dosta a Melo veke bese na rab na pravenje glupost i konecno ja napravi, na kraj i slag na torta so majageri potegot, ke mu otkornese glava na onoj od lacio ke trebase da go sostavuvaat na trevnjakon ko igracka od kinder jajce.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Како не му дадат 30 меча сузпензија на овај мајмунов од Бразил или да му влезат ултрасите сега в кола, ко ќе си одит, да молит да е продаден сега на зима.

Ама не и тој крив, овај на клупа е крив, му ги изебам и жена му и ќерка му, дури гледат тој. Абе толку си ќор цела утакмицата не го гледаш како играт мајмунов бразилски, повеќе од Гуарин цела сезона пасови згреши, ебати фризурата грозна...

2 сина има :ROFLMAO:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.842
Абе ти слеп ли си бе?300 додавања згрешија.Монтоја беше како аматер у наша лига денес,се плашеше од топката!телето лево еден пас како треба не направи,корна асална не изведе.И перишич го отера у курац у еден момент ако примети.А тоа педерски те спомнав зашто нешто нејкеше да функционира тагнувањето,не сум прљав играч ;)
Da ama kakva vrska ima toa so denesniov rezultat, i po sto oni se razlikuvaa od ostanatite 9 igraci na teren, odnosno 8, eve gi trgam i miranda i murillo, 6 neka se ...
Broz amaterska greska na vrv od sesnaesterec, perisic mrtov ali eve asistirase, ikardi gol dade aj da ne go cackam ali osven golot totalno diskfunckionalen bese, jovetic, biabiany, melo, medel ...

Sto si se fatil za bekovite i kakva vrska ima toa so mene, za telles neam golemi zamerki, iam kazano deka levo mozat da guraat so nego, juan ili dodo, za desen bek celo vreme pisuvam deka treba da se kupi, makar i montoja se pokaze dobro, ovoj pa sea tret mec igra, glupo e odma da se frla so drva i kamenja po nego koga cel tim na celo so mancini potfrli, baska sto ne kumuvaa za nieden gol ko nagatomo primer sto napravi crven so napoli zasto e maloumen.
Izborot e toj, momentalno telles, montoja, diambrosio, juan, tie se igraci za bekovski pozicii, plus dodo, na koj moze da se smeta.

I pak, poim neam zaso me povika za bekovive, koa ja sum gi digal do nebo neznam, ne pamtam, za murilo znam deka sum go jadel remetov na temava ama mrtov seriozen sum koa vikam deka moze da dobie sansa na toj del od terenot, ko barcalji sto dobiva u juve po potreba.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.681
Поени од реакции
817
Манчини е дупе бе другари... вие не сфаќате. Нема капацитет типот, што е со ротацијава? Мислам ок е, видовме дека ротираш, али за каде бе пријателе таа ротација?! Спомна некој погоре, ради густиов распоред? И ај барем да дава шанса на младиве (Кондогбија, кхм 40 милки).
Мело се виде дека не го бива, али не е Мело крив што праи пенал и црвен, крив е Манчини што го остава Мело 90 минути да се брка со деца на терен... демек спремен нашиов .!. мој.

Телес корнери... 5 на прва статива, 1 у гол аут... опасна левица бразилецов (турак!).
Монтоја... шта речи, коју послуку порати...

Брозович поклонче им даде, Љајиќ ја отупе малце денес, без некаков учинок, али факт е дека требаше да стартува, у врвна форма е. Перишиќ требаше да лета, и се нервирав за тоа, коа у наредна акција асистенција, али страшен first-touch имаше Икарди.

Размислете два пати дали не би го мењале дупево на клупа за Мурињо (кој факт не се враќа у ваква Италија и Интер пред се).

Kajgana Shop

На врв Bottom