Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ху да фак из Хуанде Рамос бе ? Една недела го читам тука стварно врска немам од кај излезе овај, на Севиља му бил тренер и ?

Ху да фак из Хуанде Рамос бе ? Една недела го читам тука стварно врска немам од кај излезе овај, на Севиља му бил тренер и ?
Како бе не знајш кој е големиот Хуанде Рамос? Пратиш ти фудбал? :icon_lol:
Беше и на Тотенхем и во сезоната 2008/09 мислам после првите 8 кола освои 2 бода и беа заковани Спарс на дното па го шутнаа. Дојде Реднап и се кренаа (играчите му свртеа грб на Рамос). Па после тоа беше и в.д. во Реал и освои доста поени и се врати во трка за титула пред да биди прегазен 2-6 дома од Барса во клучната утакмица ако добро се сеќавам.

Како бе не знајш кој е големиот Хуанде Рамос? Пратиш ти фудбал? :icon_lol:
Беше и на Тотенхем и во сезоната 2008/09 мислам после првите 8 кола освои 2 бода и беа заковани Спарс на дното па го шутнаа. Дојде Реднап и се кренаа (играчите му свртеа грб на Рамос). Па после тоа беше и в.д. во Реал и освои доста поени и се врати во трка за титула пред да биди прегазен 2-6 дома од Барса во клучната утакмица ако добро се сеќавам.
Жими се не знам кој е Рамос, јас знам само еден Рамос, Серхио Рамос :vrtioci:

Жими се не знам кој е Рамос, јас знам само еден Рамос, Серхио Рамос :vrtioci:
Баш решив да гуглам и прв излегва Серхио, втор Хуанде. Трет слабо :icon_lol:

Сега изгуглав и јас, паа можи да се кажи дека ФА и Карлинг куп не ни бегаат со него ама за ПЛ и ЛШ кад доџу немци.:D
Абе по фацата му се познава дека не го бива тој чоек, каков Хуанде какви црни камења бе, ах до кое тереџе не донесоа :facepalm:

Убави години му беа тогаш во Севиља...за во друг тим тешко се снаоѓа.

За ЛЕ е добар тој. :D

Сега изгуглав и јас, паа можи да се кажи дека ФА и Карлинг куп не ни бегаат со него ама за ПЛ и ЛШ кад доџу немци.:D
Абе по фацата му се познава дека не го бива тој чоек, каков Хуанде какви црни камења бе, ах до кое тереџе не донесоа :facepalm:
Кад доџу немци са сабјама.

Gus Hiddink go pamtam po dobro kaj nas imase dobri rezultati, ali imase i daleku pojaka ekipa od ovaa sea koja gazese vo Evropa.Togas mi se čini isto taka za kratko bese donesen pa so srekja neka mu e i samo uspesi da ni nosi.

Не беше случајно Дрогба вчера на СБ де. Ќе пробаат да го донесат како помошник, само што е под договор со Монтреал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom