Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај ако не да не пишиме ништо тука... не секој член тука дели заедничко мислење и дели исти доживувања кон клубот и играчите. Ова е форум, место за дискусија за полемики. Нема никаква потреба од осудување и етикитирање кон некого за работи во кои не се согласуваш-согласуваме, ако мислиш да му ја докажиш спротивната страна повели ако не нема потреба од клише муабети понатака.Неможам да поверувам дека и за Маркизио некој би напишал ваква работа.
Еве пример сите се согласуваме дека Алегри не чини и затоа воопшто не ни пишуваме за тоа ![]()
Ти па како да го чекаш да коментира нештоАј ако не да не пишиме ништо тука... не секој член тука дели заедничко мислење и дели исти доживувања кон клубот и играчите. Ова е форум, место за дискусија за полемики. Нема никаква потреба од осудување и етикитирање кон некого за работи во кои не се согласуваш-согласуваме, ако мислиш да му ја докажиш спротивната страна повели ако не нема потреба од клише муабети понатака.
Ова ти е веќе втор пост каде што алудираш за ситуацијата со Мората, а ситуацијата со него и со членот на кого не му се свиѓа играта на Маркизио се две дијаметрално спротивни работи, сигурен сум дека ги разликуваш.
Не ми е да провоцирам и не сакам да делам совети, само во иднина да се споредува тоа што се натегавме конкретно јас и ти, со идни вакви ситуации. Поздрав, секое добро.
Аман бе другар па ти.. Што се запали одма?? На типот секој втор муабет му е дека Маркизио е срање, и толку.. То што не го прифаќаме ние неговото мислење е наша работа! А ти адвокат да не му си, вака што застана во одбранаАј ако не да не пишиме ништо тука... не секој член тука дели заедничко мислење и дели исти доживувања кон клубот и играчите. Ова е форум, место за дискусија за полемики. Нема никаква потреба од осудување и етикитирање кон некого за работи во кои не се согласуваш-согласуваме, ако мислиш да му ја докажиш спротивната страна повели ако не нема потреба од клише муабети понатака.
Ова ти е веќе втор пост каде што алудираш за ситуацијата со Мората, а ситуацијата со него и со членот на кого не му се свиѓа играта на Маркизио се две дијаметрално спротивни работи, сигурен сум дека ги разликуваш.
Не ми е да провоцирам и не сакам да делам совети, само во иднина да се споредува тоа што се натегавме конкретно јас и ти, со идни вакви ситуации. Поздрав, секое добро.
Аман бе другар па ти.. Што се запали одма?? На типот секој втор муабет му е дека Маркизио е срање, и толку.. То што не го прифаќаме ние неговото мислење е наша работа! А ти адвокат да не му си, вака што застана во одбрана![]()
![]()
![]()
Еј, мирно.Еве пример сите се согласуваме дека Алегри не чини и затоа воопшто не ни пишуваме за тоа ![]()
Точно е дека е место за дискусија и полемика. Епа, ете и јас си го кажав мислењето „Ако до вчера мислев дека нема некој што го плука Маркизио, ете денеска видов дека постои таков“. И што е тука лошото?Ај ако не да не пишиме ништо тука... не секој член тука дели заедничко мислење и дели исти доживувања кон клубот и играчите. Ова е форум, место за дискусија за полемики. Нема никаква потреба од осудување и етикитирање кон некого за работи во кои не се согласуваш-согласуваме, ако мислиш да му ја докажиш спротивната страна повели ако не нема потреба од клише муабети понатака.
Јас не алудирам на никаква ситуација со Мората, искрено ниту малку не сваќам како си ги поврзал двете работи. Јас на членот му реплицирав за Маркизио, и ни на крај памет не ми е поимливо, како ти си ги поврзал двете ситуации? Ако имам нешто да кажам за Мората ќе го кажам, нема потреба ни да алудирам, а ни најмалку да пишувам меѓу редови.И не го сметам ова како никаква провокација, туку како дебата околу една работа на која се гледа од различни агли. Ништо повеќе.Ова ти е веќе втор пост каде што алудираш за ситуацијата со Мората, а ситуацијата со него и со членот на кого не му се свиѓа играта на Маркизио се две дијаметрално спротивни работи, сигурен сум дека ги разликуваш.
НигаЗИнПаризАбе ај што го хејта Маркизио (а тоа е затоа што не разбира што му е улогата), него што го бара Кавани? КАВАНИ?? И од тука сфаќаш за каква бараба се работи.
Ма знам..НигаЗИнПариз![]()
Постот за кој те цитирав ти следуваше после тој што го пиша откако Мората го обнови договорот( Деви мислам пиша, па после него и ти) затоа и ги поврзав заедно... така и ми делуваа. Како и де е, прилика да ти се извинам за овој вториот ако погрешно те разбрав. Тераме понатака.Точно е дека е место за дискусија и полемика. Епа, ете и јас си го кажав мислењето „Ако до вчера мислев дека нема некој што го плука Маркизио, ете денеска видов дека постои таков“. И што е тука лошото?
Сега за вториот дел. Осудување? Етикета? Јас ниту го навредив, ниту му ставив етикета на членот што му реплицирав со тоа што изразив чудење дека некој плука по Маркизио, и дека според мене тоа е негова субјективна реалност, со која очигледно ни малку не се согласувам.
А зарем постои човек кој го сака Јувентус, на кој треба да му се докажува и црта колкава е вредноста на Маркизио? Во ред е да се искритикува кога игра лошо, ете и мене Киелини ми е еден од најомилените играчи во Јуве, па на почетокот од сезоната го критикував. Стураро исто така, кој во последно игра супер. Ама едно е да критикуваш врз основ на еден-два-три натпревари, а сосема друго е да плукаш по играч кој ти е незаменлив во средината, и кој можеби е еден од малкуте во тимов за кој сум сигурен дека за никоја пара нема да смени боја на дрес.Јас не алудирам на никаква ситуација со Мората, искрено ниту малку не сваќам како си ги поврзал двете работи. Јас на членот му реплицирав за Маркизио, и ни на крај памет не ми е поимливо, како ти си ги поврзал двете ситуации? Ако имам нешто да кажам за Мората ќе го кажам, нема потреба ни да алудирам, а ни најмалку да пишувам меѓу редови.И не го сметам ова како никаква провокација, туку како дебата околу една работа на која се гледа од различни агли. Ништо повеќе.
Касниш 2 месеци, сега арен е.Еве пример сите се согласуваме дека Алегри не чини и затоа воопшто не ни пишуваме за тоа ![]()