Kocka
Manchild
- Член од
- 1 август 2006
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 2.752
go cisti estrogenot,taka da pomagaДaли зелениoт чaј гo згoлемувa или нaмaлувa тестoстерoнoт? Бидејќи пo нетoв имa стaтии зa и прoтив негo вo врскa сo тестoстерoнoт.
go cisti estrogenot,taka da pomagaДaли зелениoт чaј гo згoлемувa или нaмaлувa тестoстерoнoт? Бидејќи пo нетoв имa стaтии зa и прoтив негo вo врскa сo тестoстерoнoт.
Ужас е, и накиселува малцеСте приметиле дека ја расипаа урдата од Здравје Радово?
Многу е потечна некако и има интензивен мирис.
СојаДајте некој предлог за храна со повеќе протеин само да не е од животинско потекло
ЕстрогенСоја
Уште ли со овој митЕстроген
јас сум на кето 4 недели,скинав 5-6 кг до сега...на почеток беше тешко,ама после тоа се навикнав...сега ми е топ,освен на моменти кога имам "напади" за некоја недозволена храна,а ја има на секој чекор иако не бев свесен за тоа...но ЈБГ,тоа е,кога не мислев на време никој не ми е кривИма ли некој искуство со Low Carbs диета ? и како сте задоволни од прогресот ? јас сум моментално на Low Fat искрено сум задоволен и имам резултати до сега месец и 7 дена ја држам,но далеку од посакуваните резултати а можеби и премногу очекувам...совет ќе ве молам ?[DOUBLEPOST=1443379672][/DOUBLEPOST]
Добро и евтино не се софпаѓаат никогаш
Чим си издржал до сега добро е.држел некој кето диета ? јас сум веќе 4та недела на неа,ама ме интересираат мислења.[DOUBLEPOST=1450483793][/DOUBLEPOST]
јас сум на кето 4 недели,скинав 5-6 кг до сега...на почеток беше тешко,ама после тоа се навикнав...сега ми е топ,освен на моменти кога имам "напади" за некоја недозволена храна,а ја има на секој чекор иако не бев свесен за тоа...но ЈБГ,тоа е,кога не мислев на време никој не ми е крив
Не го разбрав ова баш најдобро...go cisti estrogenot,taka da pomaga
Јас со Low Fat многу ослабнав а камо ли Кето да пробав ќе бев чкорка и како си задоволен со диетата ? задржа ли мускулна маса колку што очекуваше ?држел некој кето диета ? јас сум веќе 4та недела на неа,ама ме интересираат мислења.[DOUBLEPOST=1450483793][/DOUBLEPOST]
јас сум на кето 4 недели,скинав 5-6 кг до сега...на почеток беше тешко,ама после тоа се навикнав...сега ми е топ,освен на моменти кога имам "напади" за некоја недозволена храна,а ја има на секој чекор иако не бев свесен за тоа...но ЈБГ,тоа е,кога не мислев на време никој не ми е крив
Да,за вода не се жалам пијам доста...не знам колку смее да се држи,планирам да ја прекинам од 31 до 8ми,ама ќе вежбам дур се празниците,ипак и јас сум човек сега нешто стагнирав,мада не вежбав една недела поради проблеми,ама сепак ја држев,можеби ради тоа...после тоа пак ќе ја почнам здравје,у план ми е да скинам уште 10-12 кг[DOUBLEPOST=1450528252][/DOUBLEPOST]Чим си издржал до сега добро е.
Не заборавај да пиеш многу вода.
И не заборавај дека не смееш многу долго да ја држиш диетета и постепено почни и јаглехидрати да внесуваш.
минимално,бидејќи јадам доста протеин.Силата ми е бајаги изгубена,мада не се ни форсирам пошто во теретана вежбам сам,па нејќам да направам бељаЈас со Low Fat многу ослабнав а камо ли Кето да пробав ќе бев чкорка и како си задоволен со диетата ? задржа ли мускулна маса колку што очекуваше ?