Kocka
Manchild
- Член од
- 1 август 2006
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 2.752
Дaли зелениoт чaј гo згoлемувa или нaмaлувa тестoстерoнoт? Бидејќи пo нетoв имa стaтии зa и прoтив негo вo врскa сo тестoстерoнoт.
go cisti estrogenot,taka da pomaga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дaли зелениoт чaј гo згoлемувa или нaмaлувa тестoстерoнoт? Бидејќи пo нетoв имa стaтии зa и прoтив негo вo врскa сo тестoстерoнoт.

Ужас е, и накиселува малцеСте приметиле дека ја расипаа урдата од Здравје Радово?
Многу е потечна некако и има интензивен мирис.
СојаДајте некој предлог за храна со повеќе протеин само да не е од животинско потекло
ЕстрогенСоја

јас сум на кето 4 недели,скинав 5-6 кг до сега...на почеток беше тешко,ама после тоа се навикнав...сега ми е топ,освен на моменти кога имам "напади" за некоја недозволена храна,а ја има на секој чекор иако не бев свесен за тоа...но ЈБГ,тоа е,кога не мислев на време никој не ми е кривИма ли некој искуство со Low Carbs диета ? и како сте задоволни од прогресот ? јас сум моментално на Low Fat искрено сум задоволен и имам резултати до сега месец и 7 дена ја држам,но далеку од посакуваните резултати а можеби и премногу очекувам...совет ќе ве молам ?[DOUBLEPOST=1443379672][/DOUBLEPOST]
Добро и евтино не се софпаѓаат никогаш

Чим си издржал до сега добро е.држел некој кето диета ? јас сум веќе 4та недела на неа,ама ме интересираат мислења.[DOUBLEPOST=1450483793][/DOUBLEPOST]
јас сум на кето 4 недели,скинав 5-6 кг до сега...на почеток беше тешко,ама после тоа се навикнав...сега ми е топ,освен на моменти кога имам "напади" за некоја недозволена храна,а ја има на секој чекор иако не бев свесен за тоа...но ЈБГ,тоа е,кога не мислев на време никој не ми е крив![]()
[DOUBLEPOST=1450515365][/DOUBLEPOST]
go cisti estrogenot,taka da pomaga
држел некој кето диета ? јас сум веќе 4та недела на неа,ама ме интересираат мислења.[DOUBLEPOST=1450483793][/DOUBLEPOST]
јас сум на кето 4 недели,скинав 5-6 кг до сега...на почеток беше тешко,ама после тоа се навикнав...сега ми е топ,освен на моменти кога имам "напади" за некоја недозволена храна,а ја има на секој чекор иако не бев свесен за тоа...но ЈБГ,тоа е,кога не мислев на време никој не ми е крив![]()
и како си задоволен со диетата ? задржа ли мускулна маса колку што очекуваше ?Да,за вода не се жалам пијам доста...не знам колку смее да се држи,планирам да ја прекинам од 31 до 8ми,ама ќе вежбам дур се празниците,ипак и јас сум човекЧим си издржал до сега добро е.
Не заборавај да пиеш многу вода.
И не заборавај дека не смееш многу долго да ја држиш диетета и постепено почни и јаглехидрати да внесуваш.
сега нешто стагнирав,мада не вежбав една недела поради проблеми,ама сепак ја држев,можеби ради тоа...после тоа пак ќе ја почнам здравје,у план ми е да скинам уште 10-12 кг[DOUBLEPOST=1450528252][/DOUBLEPOST]
минимално,бидејќи јадам доста протеин.Силата ми е бајаги изгубена,мада не се ни форсирам пошто во теретана вежбам сам,па нејќам да направам бељаЈас со Low Fat многу ослабнав а камо ли Кето да пробав ќе бев чкоркаи како си задоволен со диетата ? задржа ли мускулна маса колку што очекуваше ?

[/quote]