Доказ на дело: Еве како Груевски ги добил милионите

• Креатор на темата Креатор на темата Darko_ufo
  • Време на започнување Време на започнување
zzaevvv.jpg

Баш ваква ти беше фацата да си ибеш векот оригинал:D

Не е битно кој го правел битна е поентата

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Имаше поента - како мали џокица ме замишља.[DOUBLEPOST=1450201220][/DOUBLEPOST]
Баш ваква ти беше фацата да си ибеш векот оригинал:D
Прво некрофилски сега и хомосексуални фантазии, шанкерче се отвара ко кокиче у пролет.

a zoshto pretpostavuvash ???? dojdi pa vidi dali se kurtoni ,ili se facki shto se pohrabri od tebe i se dupat na golo .....[DOUBLEPOST=1450203104][/DOUBLEPOST]
Тука препоставувам се куртони ?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
a zashto predpostavuvash ?????dojdi pa vidi dali se kurtoni ...ili mozebi se hrabri facki shto se dupat na golo ....duri i bez vazelin ....[DOUBLEPOST=1450203706][/DOUBLEPOST]
Не знам ни јас. Ај преспиј па кажи ми утре што си одлучил/а.
sepak ke te zalam ...odluchiv ....ti ako beshe " hrabar" ke dojdeshe na melnica i tamu ke branish neodbranlivo .....ama ti e strav ...si slushnal tamu ne se upotrebuva vazelin ....

Последно уредено:
нееее не не не. Оса ти завидувам, камо јас да живеев во така едноставен свет како твојот.

нееее не не не. Оса ти завидувам, камо јас да живеев во така едноставен свет како твојот.
Бруле ајде утре пак ќе си играш иди сега да ги гледаш турските серии па после Латас на вести и на спиење. Ти ветувам утре пак ќе си играш тука.

Бруле ајде утре пак ќе си играш иди сега да ги гледаш турските серии па после Латас на вести и на спиење. Ти ветувам утре пак ќе си играш тука.
Кога стана газда на форумов бе дорчо? нели вошки немате откако е груевски на власт а сега газда ми изиграваш.

1.Се билдат мислења се додека не згусти потоа следува ел класико (Типично доста ви беше Канта)
2.Секоје чудо за 3 дена .

Кој ќе даде 500 денари ќе гласам за него. За 1000 денари и баба ми ќе ја донесам да гласа.
Ајде да ме фатите, политичи необоен сум.

милиони или милиарди беа ? :confused:
долар'с..$$$$$[DOUBLEPOST=1450338715][/DOUBLEPOST]
Кој ќе даде 500 денари ќе гласам за него. За 1000 денари и баба ми ќе ја донесам да гласа.
Ајде да ме фатите, политичи необоен сум.
почекај уште малку ќе рипне цената а ќе има и брашно,дрва и кој знае уште што не..почекај рано е...:)

Жално е што македоснкиот народ е политички тотално неписмен, а глуми експерт за се и сешто

долар'с..$$$$$[DOUBLEPOST=1450338715][/DOUBLEPOST]
почекај уште малку ќе рипне цената а ќе има и брашно,дрва и кој знае уште што не..почекај рано е...:)
Абе гледам овие почнале уште од сега, па јас да си фатам ред, може до послем сите ќе се пријават и за мене нема да остане ни 500 денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom