Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаше поента - како мали џокица ме замишља.[DOUBLEPOST=1450201220][/DOUBLEPOST]Не е битно кој го правел битна е поентата
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Прво некрофилски сега и хомосексуални фантазии, шанкерче се отвара ко кокиче у пролет.Баш ваква ти беше фацата да си ибеш векот оригинал![]()
a zashto predpostavuvash ?????dojdi pa vidi dali se kurtoni ...ili mozebi se hrabri facki shto se dupat na golo ....duri i bez vazelin ....[DOUBLEPOST=1450203706][/DOUBLEPOST]Тука препоставувам се куртони ?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
sepak ke te zalam ...odluchiv ....ti ako beshe " hrabar" ke dojdeshe na melnica i tamu ke branish neodbranlivo .....ama ti e strav ...si slushnal tamu ne se upotrebuva vazelin ....Не знам ни јас. Ај преспиј па кажи ми утре што си одлучил/а.
Бруле ајде утре пак ќе си играш иди сега да ги гледаш турските серии па после Латас на вести и на спиење. Ти ветувам утре пак ќе си играш тука.нееее не не не. Оса ти завидувам, камо јас да живеев во така едноставен свет како твојот.
Кога стана газда на форумов бе дорчо? нели вошки немате откако е груевски на власт а сега газда ми изиграваш.Бруле ајде утре пак ќе си играш иди сега да ги гледаш турските серии па после Латас на вести и на спиење. Ти ветувам утре пак ќе си играш тука.
долар'с..$$$$$[DOUBLEPOST=1450338715][/DOUBLEPOST]милиони или милиарди беа ?![]()
почекај уште малку ќе рипне цената а ќе има и брашно,дрва и кој знае уште што не..почекај рано е...Кој ќе даде 500 денари ќе гласам за него. За 1000 денари и баба ми ќе ја донесам да гласа.
Ајде да ме фатите, политичи необоен сум.

Абе гледам овие почнале уште од сега, па јас да си фатам ред, може до послем сите ќе се пријават и за мене нема да остане ни 500 денари.долар'с..$$$$$[DOUBLEPOST=1450338715][/DOUBLEPOST]
почекај уште малку ќе рипне цената а ќе има и брашно,дрва и кој знае уште што не..почекај рано е...![]()