- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.778
- Поени од реакции
- 85.817
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бидеме среќни што не го напраиле подвижна џамија.Ете како завршија автобусите кои ЈСП ги делеше ко поклони![]()
Повеќето се албански кафичи, ама не ти замерувам, еднаш месечно во град излегуваш. LJONG LJIVE BERVENICA.LoL, Овие кафирски улици се кај што им лупнала Теута зонско?
http://24vesti.mk/zapochna-zonskoto-parkiranje-vo-tetovo-–-golem-broj-stanari-se-zhalat-deka-nemaat-kade-da-gi-parkira
Што има врска чии се и кај македонските е зонско па никој не се буниПовеќето се албански кафичи, ама не ти замерувам, еднаш месечно во град излегуваш. LJONG LJIVE BERVENICA.
Кој се жали тука?Што има врска чии се и кај македонските е зонско па никој не се буни
Повеќето се албански кафичи, ама не ти замерувам, еднаш месечно во град излегуваш. LJONG LJIVE BERVENICA.
Се океј, јас во центар живеам и знам многу добро дека е малку глупо ова. Постот ми беше за сезнајкото од Брвеница и на фрустрациите кои ги тера тука.За тие што идат у кафич не е проблем ќе платат сат два ќе пијат кафе и ќе идат дома, ама проблем е со тие што живат тамо нема кај да ги остават колите па и да има да плати несмее повеќе од 3 часа да се паркираат.
Зонсково е добро само кај нас нема услови за тоа затоа што најпрвин немаме паркинг околу пазар, едно паркингче од 20 коли има од пазарот и толку. Јас да сум би направил 2-3 катни гаражи и беспаре паркирање а на главните улици па и феркфентните над 50 денара сат би направил, али најпрвин беспалтни паркинзи па после кој сака пред дуќан да се паркира го мрзи 100 метра пешки нека плати.
A ti besplatno zboris gluposti...ovoj amerikan go platile kauiri da zbori protiv BDI
Teuta bas super gardonacalnik
Како бесплатно?A ti besplatno zboris gluposti...
Ni VMRO ne se tolku glupi tebe da te plakaatКако бесплатно?
Нели сум платеник на ВМРО?
Немој вакви гласини да шириш, ми смета на бизнисот. Ќе те чујат ќе престанат да ми плаќаат.