Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Elephone? Го глеав Elephone P8000 и некао баш ми фаќа око, и изглед и тоа шо нуди а и ценава е супер. Искуство или инфо некое,бива,не бива.... Не барам нешо wow телефон за игри или 4к, 5т,198с или шо ти ја знам. Да си стои на тоа шо го нуди и да не ми откаже после 3 месеца.

Sto mislite za Sony Xperia T3 ?
Гломазен е, но доста тенок. Сони изигра многу лошо со овој телефон, заглавен е на андроид 4.4.4 фабрички ром, нема да има 5.1 ром за него.
Друга негативност е рамот, 1гб е премалку рам, фб + messenger комбинирано некогаш трошат 300 + mb рам.
Другото е ок, камери ок, предна камера 1.1mp ама ок е.

Sent from my Xperia SP using Tapatalk

Гломазен е, но доста тенок. Сони изигра многу лошо со овој телефон, заглавен е на андроид 4.4.4 фабрички ром, нема да има 5.1 ром за него.
Друга негативност е рамот, 1гб е премалку рам, фб + messenger комбинирано некогаш трошат 300 + mb рам.
Другото е ок, камери ок, предна камера 1.1mp ама ок е.

aha, sto telefon bi mi preporacal ti vaka do 9-11 iljadi ? Planiram da zemam telefon sega ama neznam sto da zemam za taa cena, koj bi bil najdobar izbor...

aha, sto telefon bi mi preporacal ti vaka do 9-11 iljadi ? Planiram da zemam telefon sega ama neznam sto da zemam za taa cena, koj bi bil najdobar izbor...
Еден од овие
http://www.hi.com.mk/index.php?route=product/product&product_id=301

http://ledikom.mk/mobilen.php?id=428&cid=7

Кодиран на т-мобајл ако не ти смета, супер телефонче.
http://m.reklama5.mk/AdDetails?ad=1838882

Мој фаворит е Redmi Note 2, па m4 aqua, па самсунгов.

Ја би одел на J5 гледам многу го фалат телефонот, на странскиве форуми 3-4 члена хи продале ноте 4 и галакси с6 од кога го зеле J5, има одлична батерија одлично исполиран TW во флуидност е скоро ист како С6
Првпат да видам телефон од с
Средна класа на самаунг да биде пофален

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Zdravo, mi nudat iphone 5 za ubava cena ne go znam covekot itno mu trebale pari vika. Sumlivo mi e da ne e kraden pa da go jadam jas so policii i slicno? i ako moze da mi kazete toa iCloud znam deka se aktivira ako e ukraden, pa me interesira za kolku vreme se javuva toa, zasto da ne go kupam pa da mi se zakluci? ve molam odgovorete mi pobrzo itno e. Pozdrav

Zdravo, mi nudat iphone 5 za ubava cena ne go znam covekot itno mu trebale pari vika. Sumlivo mi e da ne e kraden pa da go jadam jas so policii i slicno? i ako moze da mi kazete toa iCloud znam deka se aktivira ako e ukraden, pa me interesira za kolku vreme se javuva toa, zasto da ne go kupam pa da mi se zakluci? ve molam odgovorete mi pobrzo itno e. Pozdrav
Подобро не купувај штом ќе земаш веднаш ќе биде заклучен ајклоуд и ајфонот станува обична ,,цигла" и не ти врши работа , а ако сакаш да земеш тогаш пред него побарај да отклучи ајклоуд зашто само сопственикот го има пасвордот да го отклучи ајклоудот.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Подобро не купувај штом ќе земаш веднаш ќе биде заклучен ајклоуд и ајфонот станува обична ,,цигла" и не ти врши работа , а ако сакаш да земеш тогаш пред него побарај да отклучи ајклоуд зашто само сопственикот го има пасвордот да го отклучи ајклоудот.

ne e zaklucen na icloud samo sumlivo mi e deka e bez kutija, samo so polnac go prodava, pa da ne mi se zakluci icloud samo sto ke mu gi dadam parite, ako znae nekoj kako ide toa da mi objasni da ne me zaebe. Inace deckoto e albaanec.

ne e zaklucen na icloud samo sumlivo mi e deka e bez kutija, samo so polnac go prodava, pa da ne mi se zakluci icloud samo sto ke mu gi dadam parite, ako znae nekoj kako ide toa da mi objasni da ne me zaebe. Inace deckoto e albaanec.
Друже јас искрено сум ја научил лекцијата ... Само не беше ајклауд туку слабо фаќаше вифи, на мој ризик на сервис си го рикнав, не дава слика ...
Ако си земање не дека е мој ама имам Т3ка што ми е во потпис, шиши на ПП

За ајфонот јас ќе ти кажам не зошто сум го јадел стапот

ne go zemav, mu vikam da mi dade imei za da go proveram, nesakase da mi dade[DOUBLEPOST=1449780574][/DOUBLEPOST]
Еден од овие
http://www.hi.com.mk/index.php?route=product/product&product_id=301

http://ledikom.mk/mobilen.php?id=428&cid=7

Кодиран на т-мобајл ако не ти смета, супер телефонче.
http://m.reklama5.mk/AdDetails?ad=1838882

Мој фаворит е Redmi Note 2, па m4 aqua, па самсунгов.

Redmi nekako ne mi pravi kejf zasto e relativno nova nepoznata marka, i neznam kako se pokazani vo predvid mozat da dojat ovie 2 J5 i M4. Sto vikate vie koj e podobar izbor od ovie (mene iskreno povekje mi se dopagja na dizajn m4 aqua i prednost e toa sto e vodootporen) ili da mi preporacate nekoj drug zasto sakam da soberam povekje mislenja za da znam koj bi bil najdobar izbor. Fala mnogu

Последно уредено:
Се работи за пукнат екран, т.е стакленцето само , што мислите да идам по мобилари или да нарачам од алиекспрес / амазон . пошто коштало не поише од 10 еура . а вака испод 50 не сум .

Се работи за пукнат екран, т.е стакленцето само , што мислите да идам по мобилари или да нарачам од алиекспрес / амазон . пошто коштало не поише од 10 еура . а вака испод 50 не сум .
За кој телефон?

Aj uste ednas da go postavam prasanjevo zasto ne mi odgovori nikoj...
Sto telefon bi mi preporacale od 9 do 11 iljadi ? Planiram da zemam telefon sega ama neznam sto da zemam za taa cena, koj bi bil najdobar izbor... Ve molam da mi dadete nekoj predlog zasto ne se razbiram mnogu.. Blagodaram odnapred !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom