Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еми толку, колку сакаш ти, башка имаме 200м за трошење од летото шо ни останаа.Аха Стоунс - 40 милиони![]()
А сте го глеале Гнабри или онака само да се збори ?
Гнабри у првиот настап за Арсенал, против Свонси даде гол и имаше после тоа ако не се лажам уште неколку добри утакмици. Беше долго време повреден и сигурно му е опадната формата, ама од Кембел е сигурно подобар.
Во ВБА и Берахино грее клупа како шо можам да приметам, значи и Берахино е тапа играч ?
Шо е тоа добро шо го покажал Кембел па шо заслужил да игра ете пред Гнабри ?
За волејот против Норич шо го утна заслужил ?
Ај со Сандерленд не ја глеав баш многу убаво утакмицата и не можам да кажам дали играл добро цела утакмица или само голот му бил светол момент, за у средата изигра добро и не можам да кажам ништо лошо за средата, ама дечкото е многу многу многу спор, ете у таа ситуацијата кај пречката на Фламини имаше огромна предност а дефанзивецот на Олимпијакот испак го стигна, и не е само таа ситуација имало и многу други ситуации кај што неговата брзина ни ги усерувала акциите.
Ако ги споредуваме играчите по тоа кокава минутажа добиваат кога се на позајмица и Кембел не знам дали баш се изнаигра во Виљареал.
Не се некоја голема разлика со Гнабри, ама кај Гнабри глеам поголем потенцијал него кај Кембел.
И нигде не реков дека Гнабри го гледам како првотимец, ама во оваа ситуација во која што сме сега попрво би го играл него отколку Кембел.
Вилшер според мене премногу рано беше воведен во првиот тим на Арсенал.
Требаше уште сезона-две да иде на позајмици по помаливе ПЛ клубови. Во Болтон газеше, главен играч им беше.
Пa не е сaмo гoлoт прoтив Свoнси, Гнaбри и пoсле тoa дoбрo игрaше и спoред мене ќе беше пoдoбрa oпцијa oд Кембел, aмa имaше дoлгa пoвредa и сегa сигурнo мнoгу му е пaднaтa фoрмaтa.I Penant na debito dade het trik pa posle si jazaboraj kolata voZaragoza na parking. Sedi zhiti se.