Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Дај само не билдајте коментари како ви одговараат Жиру чинел, Жиру нечинел. Сега да се натртеле сите шо го мразеле Жиру а лани шо Арсенал го натртија поради Жиру (Монако) ? Реално добар напаѓач е и немам подобар. Само немојте со тие коментари каде се сега виа, како се сега ниа... Реално Жиру е добар напаѓач и ништо повеќе, за класа да биде далеку е.

Поздрав и ајде да се надеваме на послаб противник во 16те. :bravobe:

Кој сакате да ни падне во нокаут фазата. Јас од понудените би прифанал било кој, освен Бара, дури и Реал не ми смета да го добиеме. Иначе можни противници ни се Реал, Барса, Атлетико, Зенит и Волфсбург.

Ако ни падне Барса, уште сега си знаеме, сме наебале јако :D

Не сакам па и слаб противник за да не се повтори ланската година. Најдобро Атлетико да го добиеме.

Јас само не можам да сфатам како Жиру беше крив што лани примивме 3 комада дома од Монако. Гледам дека повеќе души го спомнаа ова. Чим примаш дома 3 комада во таква утакмица со таков противник, не може Жиру да ти е главен кривец во никој случај.[DOUBLEPOST=1449700659][/DOUBLEPOST]
Кој сакате да ни падне во нокаут фазата. Јас од понудените би прифанал било кој, освен Бара, дури и Реал не ми смета да го добиеме. Иначе можни противници ни се Реал, Барса, Атлетико, Зенит и Волфсбург.

Ако ни падне Барса, уште сега си знаеме, сме наебале јако :D

Освен Барса, било кој може. Сега веќе немам желба да падне послаб противник зашо со нас ништо не е сигурно, комотно можеме Реал да го испаднеме, а Зенит нас да не испадне.

Зенит или Волфсбург највеќе одговара, ама нешто ми вели дека ќе ни паднат Реал. А важи за осмина финале тоа правилото да не се од иста земја?

Јас само не можам да сфатам како Жиру беше крив што лани примивме 3 комада дома од Монако. Гледам дека повеќе души го спомнаа ова. Чим примаш дома 3 комада во таква утакмица со таков противник, не може Жиру да ти е главен кривец во никој случај.

Епа не ги искористи шансите напред што ги имаше пред да примиме голови. Има една поговорка малце е вулгарно но ќе ја кажам ( еб* за да не бидеш еб*н) Епа лани Жиру не ги искорисите тие шанси и тимот позади беше еб*н, поради 2 примени голови играа сите во напад при крајот поради неискористените шанси на Жиру, и 3тиот падна на контра. Доколку тимот си ги искористеше шансите напред ќе немаше потреба од таква офанзива на Арсенал и Монако нема да можеа да играт на контра.

Јас само не можам да сфатам како Жиру беше крив што лани примивме 3 комада дома од Монако. Гледам дека повеќе души го спомнаа ова. Чим примаш дома 3 комада во таква утакмица со таков противник, не може Жиру да ти е главен кривец во никој случај.[DOUBLEPOST=1449700659][/DOUBLEPOST]

Освен Барса, било кој може. Сега веќе немам желба да падне послаб противник зашо со нас ништо не е сигурно, комотно можеме Реал да го испаднеме, а Зенит нас да не испадне.

Во право си. Али да погодеше бар една од тие 8 100% шанси, ќе бевме во следна фаза. Оти толку ни фалеше, нели ? Еден гол. Во Монако одбраната беше на највисоко ниво, нападот потфрли. Но болни спомени се тоа.

Сега е време за радување. Иначе за прашањето погоре, сите освен Барса. Не можеме да играме со нив.

Подобро 1/8 финале да испаднеме отколку да се мачиме до 1/2 финале и да не начека Барса. Ако тимот има амбиција да освои ЛШ ќе мора да биде спремен за секого.

Подобро 1/8 финале да испаднеме отколку да се мачиме до 1/2 финале и да не начека Барса. Ако тимот има амбиција да освои ЛШ ќе мора да биде спремен за секого.[/quote
Абе некогаш и среќата е потребна за ова големо натпреварување, така да не би било лошо да ја имаме, лани Јувентус со полесни противници си стигна до финале :)

Јакооооооооооо, убоо им го пикнаа ваууууууууу. Само што го изгледав натпреваров, најпрво секоја чест за момциве за играта, феноменални беа сите, особено Начо, Кембел, Жиру(да бјач:love:) му посакувам секој натпревар да дава три, го испокршија денес педерланава, на крај после натпреварот Жиру се жалеше з до еден од медицинскиот тим дека има повреда, се надевам не е ништо сериозно.
За понатака кој сака нека паѓа.

:oleee::oleee::oleee::oleee:
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААрсееееееееееееенал!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom