tander123
God save the queen!
- Член од
- 5 октомври 2015
- Мислења
- 715
- Поени од реакции
- 363
За каде? За у Италија?Манчини склопи боље екипа од Ван Гал.![]()
![]()
Ми споредува Англија и Италија.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За каде? За у Италија?Манчини склопи боље екипа од Ван Гал.![]()
![]()
Манчини склопи боље екипа од Ван Гал.![]()
![]()
А кој си па ти да му кажуваш на него кој е он да споредува Англија и Италија,а?Кoј си бе ти Џoнтрa дa спoредувaш Англијa и Итaлијa?![]()
Кој си бе ти да прашуваш, кој е Дани да кажува, кој да прави споредба за лиги?А кој си па ти да му кажуваш на него кој е он да споредува Англија и Италија,а?![]()
А кој си бе ти мене да ме прашуваш мене зошто сум го прашувал Дани затоа што он прашувал кој е Џонтра да споредува лиги а?Кој си бе ти да прашуваш, кој е Дани да кажува, кој да прави споредба за лиги?![]()
СупермодераторА кој си бе ти мене да ме прашуваш мене зошто сум го прашувал Дани затоа што он прашувал кој е Џонтра да споредува лиги а?![]()
Депај светлосни години бил пред Даглас Коста во потенцијал.Шта речи,а не насмејати се.
Човек да помисли дека Депај е новиот Роналдо.
Иначе денес за Баерн ќе брани Свен Улрајх,првпат оваа сезона.![]()
Нели Улрајх бранеше еден натпревар во Ѓерманскиот куп кога направи кикс за голот што го прими? Или грешам?Иначе денес за Баерн ќе брани Свен Улрајх,првпат оваа сезона.![]()
Овој тим на Интер и у Англија ќе гази без проблеми. Во истата лига каде Клаудио факинг Раниери е прво место.За каде? За у Италија?
Ми споредува Англија и Италија.![]()
Нели Улрајх бранеше еден натпревар во Ѓерманскиот куп кога направи кикс за голот што го прими? Или грешам?
ЈуБентусЃерманија![]()
![]()