Тамара ако ти ја стегнам една :pos2: Јас не ти бранам ако сакаш дома земи си го, мене глуп ми е. Немам праено муабет со него, можам ама нејќам. И јас имам потекло од Преспа, Крани поточно и имам многу блиски роднини шо се комши со него. Знам кај живеј, шо дете е и сите работи. Мене ми е симпатичен ама преглуп ми е, не можи да си вреќам интелегенција и да го поштовам.
И најголема пичка е оти не се гордее со потеклото. Да излези и да речи „Најголем селанец сум, од Љубојно сум.“ ќе сменам малце мислење за него на подобро.
Пејо брат дај не заебавај, Ламбе шупак е, жените не го сакат, чупињата мали го сакат. Глас нема ич, вештачки се понаша, не испаѓа идиот ама пука со ниска интелегенција. Досаден е ко кур, сите одговори на прашањата му се максимално демократски, нема свој став.
И шоако Маријанчо е шупак најголем, дибек? Појќе го поштовам бе, куро го боли за се, на емисија за нова година шо снимаја во Сител(?) мислам цело шише виски сам го мана, лом се напрај, клешта беше. Јес да е антипатичен, ама глас како него нема во Македонија никој од поп изведувачите и то е факт. Само Гиш му го јади лебо, ама тој не се замара со естрада. Не ми е јасно оти толку го земате Маријанчо надолу.