- Член од
- 6 јули 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 7.711
Ako ne kazhe isto ko da ne bilo.
Затоа сега може да се е+е сам со себе

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako ne kazhe isto ko da ne bilo.
Арно рекол стариот :"Неуспехот е можност да се почне повторно, попаметно".Затоа сега може да се е+е сам со себе![]()
Isto ko da ne ebel.
Ali ne se filmajte, devojkata ne e kralicata na anglija pa da ne smee covek na svoj najdobar drugar da kaze so koja se mota.
Preporacaj na drugar ti da vezba procenuvanje karakter. Da kazam I ti isto, bi bilo kontradiktorno.![]()
Важи и за женските исто, нормално. Порано се гледав со типка која излезе од долгогодишна врска и типот ја имаше тепано и му се врати после некое време, а ме убедуваше дека нема теорија, нормално поверував пошо ја имаше ТЕПАНО.Бегај и од мажи кои сакаат да те „врзат“ после долга врска.Мене немаше кој да ме советува, така да јас 11 години не сум била сингл. Нормално е да сакаш после долга врска да се издуваш некој период, без разлика дали си маж или жена. Ова, секако, не важи за мазохистите како мене.
Важи и за женските исто, нормално. Порано се гледав со типка која излезе од долгогодишна врска и типот ја имаше тепано и му се врати после некое време, а ме убедуваше дека нема теорија, нормално поверував пошо ја имаше ТЕПАНО.Од тогаш се можам да очекувам од жените, ништо не ме чуди.
И за машки и за женски важи, не треба одма да се впуштаат во нешто сериозно со некој што бил во долга врска, оти големи се можностите да добие опекотини од трет степен.![]()
Затоа влагаш полека со тој човек, да опипаш и да видиш што е и како е. Ако се залеташ поголема е веројатноста дека ќе го јадеш.Или ќе се изгориш, или ќе начекаш човек кој знае што сака во една врска и нема да те матка наоколу. Зависи од карактерот.
Имам мал проблем ако можи некој да ми помогни..
Се запознавме пред 3 недели со едно девојче и почнавме да излегуваме ова она мување.. Све ок само работата е што девојчево скоро што раскина со друг и не сака одма да се дознае дека излегуваме.. Јас направив мала грешка и му кажав на мојот најдобар другар кој оди со нејзината најдобра другарка.. Тој и кажал на таа неговата и оваа одма прекажала дека јас сум се фалел на сите дека сум ја смувал и исто така измислила уште 300 муабети (сум кажувал дека била лесна, дека таа ме молела мене да излезиме ова она)...
И сега веќе 3 дена ми е скарана не ми прави муабет, на фб не ми враќа на повици не ми одговара... Пробав и се извинував ова она и не сакаше..
Што да правам, како да и докажам дека се измислици ? Значи неможи да чекала најмала ситница за да ми се скара пошто до последно ми се јавуваше ме бараше...
дур ти опипаваш шо и како е некој друг нејзе ја пипа навеликоЗатоа влагаш полека со тој човек, да опипаш и да видиш што е и како е. Ако се залеташ поголема е веројатноста дека ќе го јадеш.
Пипај и ти на страна, easy as fuck.дур ти опипаваш шо и како е некој друг нејзе ја пипа навелико
Ne e poentata da se pipa na strana-to e cist apsurd!Пипај и ти на страна, easy as fuck.
Тоа е совршената комбинација.. Лошото е кога ништо неможеш да фатиш на страна и осуден си само со неа. Тогаш шансите емоционално да се врзеш за неа се големи, а после си fucked.Пипај и ти на страна, easy as fuck.
А што би требало да правиш кога другата страна не е спремна на сериозна врска и е емоционално недостапна?Ne e poentata da se pipa na strana-to e cist apsurd!![]()
Pa,ne moze nisto so sila-si naogjas drug! Zosto da se odrzue nekakva si vestacka vrska?!Тоа е совршената комбинација.. Лошото е кога ништо неможеш да фатиш на страна и осуден си само со неа. Тогаш шансите емоционално да се врзеш за неа се големи, а после си fucked.[DOUBLEPOST=1449514882][/DOUBLEPOST]
А што би требало да правиш кога другата страна не е спремна на сериозна врска и е емоционално недостапна?
Sho ke mu se vrakja za kjurek pak da jade?Или ќе се изгориш, или ќе начекаш човек кој знае што сака во една врска и нема да те матка наоколу. Зависи од карактерот.[DOUBLEPOST=1449511675][/DOUBLEPOST]
Не е Пеџа, на Пеџа ниедна не му се вратила.