Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.863
Поени од реакции
1.611
Имам мал проблем ако можи некој да ми помогни..
Се запознавме пред 3 недели со едно девојче и почнавме да излегуваме ова она мување.. Све ок само работата е што девојчево скоро што раскина со друг и не сака одма да се дознае дека излегуваме.. Јас направив мала грешка и му кажав на мојот најдобар другар кој оди со нејзината најдобра другарка.. Тој и кажал на таа неговата и оваа одма прекажала дека јас сум се фалел на сите дека сум ја смувал и исто така измислила уште 300 муабети (сум кажувал дека била лесна, дека таа ме молела мене да излезиме ова она)...
И сега веќе 3 дена ми е скарана не ми прави муабет, на фб не ми враќа на повици не ми одговара... Пробав и се извинував ова она и не сакаше..
Што да правам, како да и докажам дека се измислици ? Значи неможи да чекала најмала ситница за да ми се скара пошто до последно ми се јавуваше ме бараше...
Е брат ако таа се замара за тоа што друг ќе и каже за тебе ама ич немој да ја молиш подобро најди си друга. Плус зезнат ти е муабетов дека девојчето се налутила страшно зарди тоа и дека другарка и и пренела на нејзе абе ми личи ова на друга позадина ама ај и да имаше еден добар совет ама никогаш не кажувај ни со која ни кога си бил за што ти е неко му да му кажеш? Има една вика ќути си дупи си :)

VaneStoilov

Jaeger
Член од
6 јуни 2015
Мислења
98
Поени од реакции
13
Интересно ти е да тролаш? Ама најозбилно?
зошто мислиш дека тролам?
-можеби на тебе некои работи ти изгледаат лесно за правење, но на некој друг на кој му е првпат, му изгледаат скоро невозможни..

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Шо не и се скаруе на женската, туку се понаша ко гомно за она да му се скара и он да си биде чист пред себе, демек она ми се скара :)
Ova ako e peder ja nz... :D
Sto poise boli, da mu raskines ti na nekoj ili da ti raskine on na tebe?
Пак јас.:icon_mrgr:
Е вака, имам едно другарче и ова ја свиѓаше на една, излегоја неколку пати ама небидна работата, го откачи.
Ми кажа мене, небеше сигурен зошто се деси то па ај јас се вмешав џо ќе му помогнам, да се фатат де.

И ја додадов на фб, ме прифати, па ај и пишав, пишевме нешо ова она, и после некое време ја прашав дал ме позна на сликата, да се осигурам пред да го почнам тој "сериозен" муабет.
Та ми викат, леле не те познав, во живо си поубав, почна срцина да ми пуштат, ваков таков, срце ова она, јас рецка не и мавав на тој муабет пошо непријатен ми беше.
Иначе се имавме видено 2-3 пати онака низ град.
И ај ништо не испадна, не ја убедив да излезат уште еднаш и завршија.

Се си беше убо дур не ми падна жал за пријателов пошо блиски сме и се ме копкат дал да му кажам шо лајна ми јадеше таа мене:icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Јас мислам дека ќе ми е попаметно да си пречутам, ама ај да видам вие како размислувате.
Booo ej koja glupaca :D
Pa da umram da crknam, pari da mi dadat i da mi obezbedat idninata nema da mu kazam na drugarot na nekoj so koj sum izlegla nekolku pati deka e ubav. Imaat li mozok be ovie?
Kako moze vakvi neiskontrolirani da vi se svigjaat ccc...

Ostaj, batali, ne mu kazuvaj na drugarot. Ako mu kazes, ke ispadne deka tracaris za glupacki, a ne sakas da bides od onie mazi so tracarat i site zeni im se k*** , taka da.. :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ova ako e peder ja nz... :D
Sto poise boli, da mu raskines ti na nekoj ili da ti raskine on na tebe?

Booo ej koja glupaca :D
Pa da umram da crknam, pari da mi dadat i da mi obezbedat idninata nema da mu kazam na drugarot na nekoj so koj sum izlegla nekolku pati deka e ubav. Imaat li mozok be ovie?
Kako moze vakvi neiskontrolirani da vi se svigjaat ccc...

Ostaj, batali, ne mu kazuvaj na drugarot. Ako mu kazes, ke ispadne deka tracaris za glupacki, a ne sakas da bides od onie mazi so tracarat i site zeni im se k*** , taka da.. :)

Џесике срце - ако некого сакаш а он ти раскине - ќе те боли тогаш, а ако му раскинеш ти на него за да не ти раскине он на тебе тогаш не си го сакала ич.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.862
Поени од реакции
116.112
Се запознавме пред 3 недели со едно девојче и почнавме да излегуваме ова она мување.. Све ок само работата е што девојчево скоро што раскина со друг и не сака одма да се дознае дека излегуваме.. Јас направив мала грешка и му кажав на мојот најдобар другар кој оди со нејзината најдобра другарка.. Тој и кажал на таа неговата и оваа одма прекажала дека јас сум се фалел на сите дека сум ја смувал и исто така измислила уште 300 муабети (сум кажувал дека била лесна, дека таа ме молела мене да излезиме ова она)...
И сега веќе 3 дена ми е скарана не ми прави муабет, на фб не ми враќа на повици не ми одговара... Пробав и се извинував ова она и не сакаше..
Што да правам, како да и докажам дека се измислици ? Значи неможи да чекала најмала ситница за да ми се скара пошто до последно ми се јавуваше ме бараше...
Бегај од девојки што скоро излегле од долга врска како од ѓавол.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.862
Поени од реакции
116.112
90% а и повеќе го користат тоа како издувен вентил пошо биле у долга врска и сеа сакаат малце да се ослободат, да шетаат лево десно. Значи не генерализирам, не се сите исти, али поголемиот дел за жал така прават. Сум бил у неколку такви ситуации, еднаш апла се прегорев...

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.874
Поени од реакции
20.462
90% а и повеќе го користат тоа како издувен вентил пошо биле у долга врска и сеа сакаат малце да се ослободат, да шетаат лево десно. Значи не генерализирам, не се сите исти, али поголемиот дел за жал така прават. Сум бил у неколку такви ситуации, еднаш апла се прегорев...
Zatoa I prashav, mnogu odamna I jas bev vo takva situacija arno sto nebev neso zaglavena u tipot bash (plus ne beshe plav) jbga takvite najcesto ke se izduvaat pa posle ke se smirat so tipot ili tipkata so bile u dolga vrska ili ke ostanat taka ogorcheni I na one stand relationship's.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.961
Поени од реакции
25.524
Бегај од девојки што скоро излегле од долга врска како од ѓавол.
Бегај и од мажи кои сакаат да те „врзат“ после долга врска. :icon_lol: Мене немаше кој да ме советува, така да јас 11 години не сум била сингл. Нормално е да сакаш после долга врска да се издуваш некој период, без разлика дали си маж или жена. Ова, секако, не важи за мазохистите како мене.

I

INFECTED

Гостин
Бегај и од мажи кои сакаат да те „врзат“ после долга врска. :icon_lol: Мене немаше кој да ме советува, така да јас 11 години не сум била сингл. Нормално е да сакаш после долга врска да се издуваш некој период, без разлика дали си маж или жена. Ова, секако, не важи за мазохистите како мене.
Разјасни ми го тоа "издуваш".

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Не, тоа е голема грешка. Не можеш да докажеш, штетата е направена. Другпат двапати размисли дали ти е побитно да се курчиш пред другарот или да уживаш со девојката.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.874
Поени од реакции
20.462
Не, тоа е голема грешка. Не можеш да докажеш, штетата е направена. Другпат двапати размисли дали ти е побитно да се курчиш пред другарот или да уживаш со девојката.
Ako ne kazhe isto ko da ne bilo.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.684
Поени од реакции
34.192
Isto ko da ne ebel. :D

Ali ne se filmajte, devojkata ne e kralicata na anglija pa da ne smee covek na svoj najdobar drugar da kaze so koja se mota.

Preporacaj na drugar ti da vezba procenuvanje karakter. Da kazam I ti isto, bi bilo kontradiktorno. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom