Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли казна доколку задоцниш со враќање на книгата земена од читална ? Прв пат ми се случува да земам книга од читална и доцнам 5 дена негде ми рекоа 15 дена као имаш право да ја држиш у себе.

Прашањето можеби не е баш за тука..ама да ве прашам за бесплатниот превоз за во четврток и останатото..како да извадам,јас ги однесов документите во студентски прашања и ми ставија печат и сега каде треба да одам...?

Акo имa некoј прoектнa пo oснoви нa екoнoнијa некa ми пушти вo пп :)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Дали некој знае Макроекономија За Тејлорово правило од каде треба да се учи бидејќи нема во книгата?

Знае некој дали може да си одбереш тема за дипломска пред да се положат сите испити? На пример у Април :D

Најдов нешто, ама сепак премалку има инфомации на оваа тема или се застарени.
Прогуглај бе дете. Не е изговор дека нема информации, сега баш проверив оди и на НБРМ има и минатите години, тековна година и проекции за две години, имаш квартални извештаи на НБРМ, имаш на страната на министерство за финансии полно извештаи,стратегии итн.
Само треба да прочиташ и да најдиш.
Семинарска никој нема на готово да ти даде ако не си ја купиш :)

Прогуглај бе дете. Не е изговор дека нема информации, сега баш проверив оди и на НБРМ има и минатите години, тековна година и проекции за две години, имаш квартални извештаи на НБРМ, имаш на страната на министерство за финансии полно извештаи,стратегии итн.
Само треба да прочиташ и да најдиш.
Семинарска никој нема на готово да ти даде ако не си ја купиш :)
Аууу дете за 21 годишен вол е навреда или комплемент? :D

Економијата не ми е ниту примарна ниту јака област па затоа имам проблеми. Сепак мислам дека најдов доволно материјали, сега останува вториот дел од работата.

Фала на времето :)

Имаат ли кажано професориве во колку саат даваат потписи? ме интересира за трговско, економија, сметководство и математика.
Или на предавањето тој ден?
(прв пат собирам потписи, појма немам како иде процедурава :D)

Колеги може некој да каже како е ФПИ на испит у јануари? цела тема ја пребарав

и демографија на испит дали има формули?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom