Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Бес навреда,али искрено досаден си брат,сеа утре ако не излезе некој фаворит,дали тоа значи дека не треба да играме ни фудбал
Брат ми, форматот на кошаркарските првенства е таков да си играат курташак до плејоф. Не се љути.

Mamicat v p..ka na Lopez !!prvo poluvreme 17 poena,vtoro edvaj po 2 poena po tretina ..supak !!

Хобро-Рандерс 2@1.8

Хобро се еден најлошите тимови гледано од аспект на конкуренцијата во секоја лига одделно во Европа. На 17 натпревари имаат 12 порази и 38 примени голови. Рандерс од друга страна не е тим од прва класа, ама не играат често нерешено. Само две во целата сезона. Всушност општо во Данска нерешените се поретки. Затоа мислам дека утре вреди да се одигра мечов двојка иако и овде коефициентот е на граница на вредноста. Сепак за мене вреди.

Tie so imat muda deneska neka tripat na Bayern da izgubi...
-Za posigurnite 8.5+ korneri smesna margina e ova mislam deka lesno treba da dojdi.. mene mi e izigrana i vo singl i vo dabl..

Уште посмешен е коеф. на Баерн за добивка 1,30 му дале, во ред знајме Баерн е Баерн ама ако не губи бодој Баерн кај Мехенгладбах, кај кој ќе губи кај Дармштадт?
Мехен се добри со тренерот нов играт напаѓачки фудбал, е сега на Баерн му одговара таков противник ама сепак мислам дека можат да извадат нешто на домашен терен, гол дава Мехенгладбах 1.85 мислам дека е коеф. така ќе ја изиграм јас.

Eve vi uste edna od mene

Sturm - Admira - gostinot dava gol 1.6
-Admira vo poslednive godini stalno mu dava po eden gol vo gosti na Sturm. kratko i jasno :)
Dabl:
- Kaj bayern 8.5+ korneri
- Admira dava gol

Singl:
8.5+ korneri kaj bayernci
Sega za sega toe e uplateno, za porucek ke mu se mislit

Winterhur - Biel 2/1 @22 koff
- Kazana mi e 2/1 od vujkomi od avstralija taka se zboruvalo po komsite kaj niv :) , ko kaj nas so se zborvat nekoj utkmici sho neznaci deka ke vlezi.. Ne e dojava, koj saka neka ja proba i ne ako ne vlezi da mi gi dujate ma*inata nikoj ne teram so sila..
Jas sega izl kafe da pijam i ke ja probam so 200 i nesto.. :)

Real M 1-14+
Linfield gg3+
Nott.Forest gg
Dubfermline 3+
Koef.11+ uplata 500den

Сити:tapp:,арно сум рекол да не играм утакмици што почнуваат у ран термин,ајде сега на поправен

Сити:tapp:,арно сум рекол да не играм утакмици што почнуваат у ран термин,ајде сега на поправен
А зошто ги играш најголемите конкуренти на тимот за кој што навиваш? Наместо да чекаш нивни кикс, ти се молиш да победат ебаго :D

А зошто ги играш најголемите конкуренти на тимот за кој што навиваш? Наместо да чекаш нивни кикс, ти се молиш да победат ебаго :D
Искрено не знам,а реално се молам али и не,потајно сакам да го јадат,затоа што секако,некоја друга може ќе ме падне.Позитивна страна прва е,и имам право на поправен:D

Искрено не знам,а реално се молам али и не,потајно сакам да го јадат,затоа што секако,некоја друга може ќе ме падне.Позитивна страна прва е,и имам право на поправен:D
еве ти од мене фри сингл Бастиа 1 оди олл ин (3.50)

ебати шаќири над 3.5 ја имам успеа да промарши цела топка на празен гол .

Winterhur - Biel 2/1 @22 koff
- Kazana mi e 2/1 od vujkomi od avstralija taka se zboruvalo po komsite kaj niv :) , ko kaj nas so se zborvat nekoj utkmici sho neznaci deka ke vlezi.. Ne e dojava, koj saka neka ja proba i ne ako ne vlezi da mi gi dujate ma*inata nikoj ne teram so sila..
Jas sega izl kafe da pijam i ke ja probam so 200 i nesto.. :)
28 имаш во марбет :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom