Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Урош за Ѓумиќа и Косту Перовиќа моментално гу има измислено кошарку...кд не знаеш каква е
ситуација, не коментирај...
Нема грешка, у Партизана косе кубев сга што Луковиќ ќе остане у Куманово...
Него не е он будала. У Куманово: сигурни парице, релакс тренинг, трењер и управа не се замарав много много, играш против Штерјовога и слични будале како њега...
У Партизана: Нема парице, јаки тренинзи, играш против магариња како Цирбеса кои у зуби ќе те изедев, али па затој ако те бива после ќе идеш у Фенербахче или Панантеикос.
Да не се погрешно разберемо, ја и даље тврду дека е најбољи играч у Мак лигу...

И ај тија срања ПДП - Дуи заебите, најдете се вечер па тупите гу....

Овој сс паркет брука човече. ДОБРО БЕ УПРАВА ДА МУ ЈЕБЕМ МАТЕР ПОВИШЕ ОД 5-6 ИЉАДЕ ЕВРА НЕМА ДА КОШТА НОВ ПАРКЕТ! Смените га бе срамота е више.

Нема грешка, у Партизана косе кубев сга што Луковиќ ќе остане у Куманово...
Да не се погрешно разберемо, ја и даље тврду дека е најбољи играч у Мак лигу...

И ај тија срања ПДП - Дуи заебите, најдете се вечер па тупите гу....

Ohhoo i posiroko

Перовиќ и Луковиќ не можев да се мерив,прв е школован центар и има одличну кариеру,друг е наркос и пијаница,има висину,а остало испод просека.
Иначе Ѓумиќ е ретко јак човек,граден е бш за центра,али нема грам мозга,нит талента.
А 1 на 1 ни га е померија Луки наркос,нит ништа.

Мора да га исвиркуемо и пцуемо Мандиќа,ако не га Теча и компанија отерава,дај ми чемо,секундарци са истока:D

Урош не е тражија поголеми паре без дезинформацие, а што е овој сс Мандиќа ле бидне јутре пред другу утакмицу некој еј мене не ми се игра па после 5 утакмице еј ја сакам да играм пу пу не се важи.

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Кој сака да ми извадимо транс на Мандиќа?:D
Мандиќ ❌
Луковиќ ✔

Или Мандиќ сс прецртани букве а Луковиќ сс штиклирано и да се закачи позади југ да га гледа и кд ке седи на клупу и кд ке игра. :D

У наредни днови треба да се потпише Караколев и да се види ситуација сс Инграма и Симоновскога, репрезентативац е повреден и големе су шансе Инграм да остане барем до НГ док овј не се оправи, иако тврду дека Инграм моментално сс овуј форму е бољи играч од Марчета и Вулета заедно...

Како што пишале погоре Вуле остануе, а и Урош. Имено заебавате се али стварно Урош имаја понуду од Партизана, а моментални и ги фали такв играч кој ќе игра одбојку ептен су слаби на офанзиван скок, а покрај туј понуду имаја још 3-4 пред све од турску другу лигу, пољску и романију, и много јасно Уки избира да остане и покрај тој што е скаран сс Вулета :D Како бе може такој, ваква шанса како на пример Партизан се добива едн пут у живот бе, а матер му ебу што немам туј висину :/

Ја кд викаше Вуле ако остане лошо ви потенцирате ми дека е раскинат договор чекајте малко ми не смо озбиљан клуб све е можно.
Вуле е како пиреј

На крај на овј дн, много убави работе се десива...

Инграм си иде , човек има озбиљни фамилијарни проблеми, на његово место улаза Марче....

Урош остануе, падна мирба сс Мандиќа...

Он вика дека Пека га звао, ја и бш не верују ама...најбитно е што остануе куде нас...

Курчо/Караџа
Неговановиќ/Марче
Мандиќ
Бокица/мачки
Урош/Бјелиќ

Него од днска смо у преговори с'с еднога озбиљнога коуч-а сс НБА искуство што ако биде све у ред презима не после Соколи... :D

Ја како што знам ситуација сс Луковиќа не е сигурна. Сигурни су извори 1000% немам зашто да ве лжу а не ни тролам(тнка е граница меѓу овија 2 работе) не се радујте прерано да почекамо још некој дн

Kakv NBA coach, mandic gi drzi treninzi, teco samo posmatra dok vule gi mesti akcije... Videno sas oci...

Ке прочитате набрзо ако се све договори, течо нема да остане трењер на овуј екипу, тој е сигурно. Големо тренерско име, тешко да ке може некој да се заебава, некои од играчи палиле би авто њино за да идев до његово родно место и донесев га овдека. Како што кажа за Бокицу, чекајте и сг и ке видите. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom