Така си мислиш, одма се гледа.Огромно е One Piece. Планирам да го гледам некогаш ама ќе ме фати едно две години![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така си мислиш, одма се гледа.Огромно е One Piece. Планирам да го гледам некогаш ама ќе ме фати едно две години![]()
Абе не сум веќе студентТака си мислиш, одма се гледа.
Или Hunter x Hunter 2011Ако сакаш поквалитетно шонен аниме, гледај One Piece.
Или Hunter x Hunter 2011
Си сила го догледав јас,од почетокот така го туркав надевајќи се дека ќе ми се заубај.Го стопирав тоа на 30та епизода негде, пошто ештен childish ми беше.
Си сила го догледав јас,од почетокот така го туркав надевајќи се дека ќе ми се заубај.
Па не е баш си има свои епик battles и има брутални сцени малце ама шозз немав мн интерес кон анимето.Хисока ми беше интересен како лик, и тоа Меруем со старката има епик борба, ја начекувам на јутуб... зарем цело е деЦко?
Па не е баш си има свои епик battles и има брутални сцени малце ама шозз немав мн интерес кон анимето.
Чим досега не те привлече не ми се верва дека ќе смени понатаму,али пробај,Че му дадам шанса зимава, веројатно... уште една.![]()
right hereдечки кај да го најдам vampire hunter D обичниот , или online или да го симнам сеедно , сегде ми го дава vampire hunter D bloodlust, обичниов не го дава![]()
Пократко од типот 10 епизоди или до 25?Ај препорачајте нешто квалитетноИ пократко.
![]()