Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добра беше и втората сезона само требаше да го вратат КогамиА не ми се допадна и тоа што инспекторката Мика помина неказнето. А само јас навивав Сибил да падни?
![]()
Ок ортакИзгледај го филмот и не прашувај зошто.![]()
http://www.ryuanime.com/watch/subbed/episode/psycho-pass-movieОк ортакСамо дај ми линк за онлајн ако има пошто спуштање малку потешко
![]()
Фала ортак. Па јас на ова и епизодите ги гледав не знам како не најдов за филмот
Фала ортак. Па јас на ова и епизодите ги гледав не знам како не најдов за филмот![]()
Да знам. Ама има некои проблеми и не секогаш можам на една иста страна да гледам. Порано гледав на gogoanime а сега таму ненормално ми кочи. Некогаш на кисаниме итн мора да ги ротирам често. За psycho pass за епизода или две ми кочеа сите ебани страни па морав на факинг јутуб да гледам. Има некои проблеми со интернетотод следно аниме што ќе гледаш барај на kissanime, таму има најдобра слика.
Може ли некој подетално да ми објасни што стана со Bleach? Уште од одамна знам дека само манга се прави сега за сега, ама има ли информации зашто анимето се прекина воопшто?.. Заради премногу филери што имаше, па сакаат мангата да се прави само, па после да се продолжи со анимето за да нема филер или ?
У пм, не сум многу јас по читањето манга, ама ко што гледам на Bleach reddit-от многу јаки работи се имаат случено во мангата, па заради тоа не ми се чека веќе у пм, дај нека го продолжат
![]()