jasisamojas
Не ми треба титула
- Член од
- 26 ноември 2008
- Мислења
- 762
- Поени од реакции
- 423
Случајно да не имаш направено RIP на цедево во компјутер? Го имам истово али изгребано е пепел сум го направил Ми треба 320 kbps mp3-ка или wav. , било кој од овие два формата.
Каролина и Бабура - Ајде да летаме (2005)
Листа на песни:
1. Ајде Да Летаме (радио верзија)
2. Ајде Да Летаме (денс верзија)
3. Ајде Да Летаме (инструментална верзија)
А кај е Каролина?[DOUBLEPOST=1452109516][/DOUBLEPOST]Новогодишната елка на Каролина
Искрено она е далеку од женственост...Kаролина во новото списание ПОРТРЕТ кое излегува утре на 130 страни и ќе се продава за 60 денари. Ана Јовковска (oнаана Алфа тв емисија што имаше Пулс) ќе пишува некој рубрики во списанието.
Тогаш... Елена Петреска или Калиопи или шо знам која е поженствена, а?А кај е Каролина?[DOUBLEPOST=1452109516][/DOUBLEPOST]
Искрено она е далеку од женственост...
Коа беше млада некои 20 години искрено ептен на пикинезер фаца имаше мада и сеа ама шо знам многу ми е тапа
Ако до мене се тиче ниту една од нив.Тогаш... Елена Петреска или Калиопи или шо знам која е поженствена, а?
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Ама знаеш ли зошто не е добро промовирана?Зборови немам, мене ми е една од омилените песни на Каролина. Но имам впечаток дека песната не ја добива заслужената промоција и успех. Сигурно е некоја соработка со Дуке (за некакви потреби) и затоа не ја форсираат како песна на Каролина.
Веројатно затоа што хармонијата е симфонија, а симфонијата е хармонија.Ама знаеш ли зошто не е добро промовирана?
Сега не бегај од темата...Веројатно затоа што хармонијата е симфонија, а симфонијата е хармонија.