Сликички животинско царство

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ви ја табелата од моите сликички, па ако некој ги има тие што ги немам и обратно, пишете слободно.
Што направи со дупликатите и дали беше во Краш да менуваш? :)
Го најдов албумот после којзнае колку години (правиме муабет за тој најантичкиот, на Српски што се напишани текстовите :D) па гледам ми фалат само 10 сликички.
dsc00447ju4.jpg

Ми фалат 2, 48, 57, 64, 149, 163, 170, 174, 211 и 223.

Како што гледам ти ги имаш дупликати 2, 174 и 223 :)

Ама јас не ги чувам дупликатите, па ако сакаш можам да ти ги купам или па да се менуваме со сликички од некој друг албум од кој имам дупликати :) Пример некој фудбалски албум :)

Ке сака ли некој да ни помогне со неискористени кодови што се одпозади ке му пратиме сликички.....:)

zdravo,dali seuste trae grupava za razmena na slikicki od zivotonsko carstvo..[DOUBLEPOST=1448907504][/DOUBLEPOST]
Vera,go imam 176 od ovie sto ti falat..Prati meil na pp..Mene mi falat uste 90-tina,mislam lesno ke se dogovorime
p.s mozam i 11 da go najdam od edna prijatelka
zdravo,dali seuste trae grupava za razmena na slikicki od zivotonsko carstvo..

Дали некој собира и во 2017та?
Има(ме) еден билион дупликати.

Во далечната 1975-76 !!!!! добив како награда за собран албум од животинско царство-електричен воз со локомотива, три вагони и комплет шини. Албумот го собра мој братучед, и ми го даде да го пратам..и си добив награда.

Така и ми почна хобито со собирање на електрични возови

Каде може да набавам албум од новите од Животинско Царство? Јас сум од Ресен но ме интересира на кои локации се продава, може и Битола и Охрид?
Ако знае некој нека пише зошто кај нас неможам да најдам. Фала

Во далечната 1975-76 !!!!! добив како награда за собран албум од животинско царство-електричен воз со локомотива, три вагони и комплет шини. Албумот го собра мој братучед, и ми го даде да го пратам..и си добив награда.

Така и ми почна хобито со собирање на електрични возови
И ја отприлика тогаш го собрав и пратив, можда некаде 77-8-ма (односно моите тоа го направија). Добивме еден огромен пакет, како поголема картонска кутија, полна со играчки, чоколади и сл. Некои три-четири години потоа и втор албум пративме и добивме осетно помала кутија со помалку содржина. Пет години после тоа, уште еден, трет албум собрав и испратив, а кутијата и содржината беа уште помали. Показател на постепеното влошување на економската состојба во државата.
Албумите ги враќаа секогаш. (поништени)

Инаку дур бев мал јас ги собирав сите албуми кои излегуваа, а на неделна редовна база моите купуваа еден куп списанија и стрипови и два пати годишно идевме на одмор.
А бевме работничко семејство, кое живее под кирија.

Што има во пакетот од производи од Краш кога ќе ги собереш сите сликички и дали ти даваат одма или треба да се договориш со нив кога да дојдеш?

И ја отприлика тогаш го собрав и пратив, можда некаде 77-8-ма (односно моите тоа го направија). Добивме еден огромен пакет, како поголема картонска кутија, полна со играчки, чоколади и сл. Некои три-четири години потоа и втор албум пративме и добивме осетно помала кутија со помалку содржина. Пет години после тоа, уште еден, трет албум собрав и испратив, а кутијата и содржината беа уште помали. Показател на постепеното влошување на економската состојба во државата.
Албумите ги враќаа секогаш. (поништени)

Инаку дур бев мал јас ги собирав сите албуми кои излегуваа, а на неделна редовна база моите купуваа еден куп списанија и стрипови и два пати годишно идевме на одмор.
А бевме работничко семејство, кое живее под кирија.

a racunaj si go ziveel najubavoto vreme na taa drzava moze so isklucok na ante markovic erata koga ustvari i se pukna.... balkane, balkane, balkane moj

a racunaj si go ziveel najubavoto vreme na taa drzava moze so isklucok na ante markovic erata koga ustvari i se pukna.... balkane, balkane, balkane moj
На Анте ерата ви се чини добра, затоа што следеше после катасрофалната стабилизација, инаку не беше боља од 70-ти.

na ante erata bese dobra, platite bea relativno visoki i nemase poveke inflacija. neznam kako bilo vo 70tite ama u sporedba so stampanjeto i dinarite smetani u miljardi konvertabilniot dinar bese ok.

na ante erata bese dobra, platite bea relativno visoki i nemase poveke inflacija. neznam kako bilo vo 70tite ama u sporedba so stampanjeto i dinarite smetani u miljardi konvertabilniot dinar bese ok.
Можда погрешно се изразив.
На Анте ерата беше стварно добра.
Али никако не боља од тоа порано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom