Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Шала на страна Пајет од кога им се повреди гла не кренаа, плус гледам не му оди со Вест Бром.

Време е Енди Керол да распуца , мислам ќе тепат минимално.

Базел - Лузерн - 1 (Базел имат 7 победи против лузерн во послените 8 натревари против нив, може да се проба и 3+ дека од одиграни 15 кола на 13 влегло 3+ кога базел е во прашање)

3-0 Полувреме :backa:

За вечер од НФЛ, НО Сеинтс + на поени, убедливо најлоша одбрана играат дечките, а играат против еден од најдобрите рисивери во играта моментално. Офанзивно они не се лоши може да стигнат до 20тина поени сигурно. Јас лично се мислам и да ја играм со појачана граница 51.5+.

Сега гледам последните 2 средби на Касимпаса и Галата се завршени со прелаз во корист на галата , не мора да значи али гледам играат со доста голови така да може гг3+ или само 3+ да се одигра .
Динамо киев против најслабата екипа во лигата а( Запорожје не ги рачунам како екипа) треба да распуцаат 1-13+ јас би ги играл .
Норвич - Арсенал т22+ едноставно имаат добар напад да забијат 2 гола
Еибар - Реал 2&2-4 После поразот од Барса мора да победат а Еибар е одличен противник за победа сепак се надевам дека нема да се претера со голеада .

За вечер од НФЛ, НО Сеинтс + на поени, убедливо најлоша одбрана играат дечките, а играат против еден од најдобрите рисивери во играта моментално. Офанзивно они не се лоши може да стигнат до 20тина поени сигурно. Јас лично се мислам и да ја играм со појачана граница 51.5+.
Ја најдов истава со 46.5 граница за 1.7 коеф и 49.5 граница 2.02 коеф
Не му ги разбирам многу многу правилата на овие и колку вреди да се изигра на оваа од 46.5?

Не му ги разбирам многу многу правилата на овие и колку вреди да се изигра на оваа од 46.5?
45.5 1.60 за плус и 48.5 1.95 за плус се во спортлајф , на 51.5 е 2.30 .

Omonia 1 и 1-1 може да се додаде на тикет, касно ја видов и не ја пишав, но мислам дека е сигурен кец.

45.5 1.60 за плус и 48.5 1.95 за плус се во спортлајф , на 51.5 е 2.30 .
на интернет ги гледам јас, немам спортлајф во близина

Ја тргнав Динамо Загреб ја кладов Реал на местото нејзино, осеќам дека си ископав дупка со потегот :unsure:

По мене најсигурен тип од цело коло НФЛ е ова. 46 комотно би требало да надминат. Мислам дека само еднаш во последниве 5-6 кола Сеинтс играа утакмица под 50 поени, сезонава може 2-3 пати само биле под границата која им е зададена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom