Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сегде има врски Ставре, што ти значи Битолчанец да си. Гарант му пушта некоја рака покер за да му одобри некоја авторизација :icon_lol:

Не пробвај џабе, не ја примаат. :)

Со дечкото кој работи на авторизација секоја среда играм покер. Прв нему му се јавив, нема теоретска шанса да помине.
Ја имаш на Williamhill .

Не пробвај џабе, не ја примаат. :)

Со дечкото кој работи на авторизација секоја среда играм покер. Прв нему му се јавив, нема теоретска шанса да помине.
А што треба да излезе?
Ја има сеуште онлајн на бетмаратон.

Сегде има врски Ставре, што ти значи Битолчанец да си. Гарант му пушта некоја рака покер за да му одобри некоја авторизација :icon_lol:

А не, на покер нема попуштање, се работи за чест. :pipi:

Ионака со 10% данок е смешно уплаќањето во нашите кладилници.

А не, на покер нема попуштање, се работи за чест. :pipi:

Ионака со 10% данок е смешно уплаќањето во нашите кладилници.
Остај ме, од летото правам “банка“ за да ставам на картица за да уплаќам и плус да тргнам на страна за мене. :pos: Најлош кладилничар сум во последниве 3-4 месеци, полош и од Мафо :kuracc: :D

Денес прв пат играм на оваа 2win, бидејќи си ги опнав парите од нетелер на алиекспрес со црниов петок :D

Тикет 1
Борусиа 2+ пп 1.75
Шахтјор 2+ пп 1.97
Грасхопер дава гол прво 1.75
уплата 300 денари.

Тикет 2
Реал Т2
Јувентус 2
Динамо Загреб 3+
Бенфика Б 2+
Вериа Азиски нула
Рома 2+
ПСВ т1
Бломинг 3+
Уплата 400 денари

Psv 1
Liverpool 1
Real M 2
Anderleht 1
Dinamo Z. 1
Kassel 5.5+
Uplata 500den

B.Dortmund gg3+
Leverkuzen 3+
Besiktas 1
Arsenal 2
Kloten 4.5+
Shkendija 1
Frankfurt 5.5+
Epinal 5.5+
Club Brugge gg
Grentofte 5.5+
Grashopers gg3+
Bordo 5.5+
Uplata 50den

Последно уредено:
Боро - Каен - 1 (Бордо немет порас дома последниве 6 натпревари, иако ќе биде тежок натреевар мислам ќе го биде 1, за посигрно ако некој сака 1х)

Базел - Лузерн - 1 (Базел имат 7 победи против лузерн во послените 8 натревари против нив, може да се проба и 3+ дека од одиграни 15 кола на 13 влегло 3+ кога базел е во прашање)

Партизан - 2 Мислам дека ќе си тепаат лагано

Што го молите ја незнам..

Колку многу работи ти не знаеш, не си свесен. :)[DOUBLEPOST=1448801332][/DOUBLEPOST]1-2 на полувреме, со гол во 45 минута.

Хе хе хе...

:pos:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom