Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Марибор племе ваше местачко.. знаев дека нешто смрди кога водеа 1-0 и коеф за победа им беше 1.25 а почетен 1.30

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Абе дај престани ебате беља, претеруваш веќе со истиот пост, различни утакмици!!!
Bravos,me zaeba ejj,najgolem fraer si stana ..ako ti preci,slobodno prijavi mislenje,ili pak imas da ne gi vidis moite postovi ili preskokni me,sto da ti kazam poveke..pokraj moite postovi ima i 300 drugi of topik ..
Pozz,ubava vecer .

Некој предлог за играч NBA?

Според мене , Клеј Томпсон 18,5+ .. играат со (незнам да играм одбрана) Сакраменто , треба и Кари да го даде + на 29,5 , вчера имаше 41 , треба ГС да имаат уште една партија од 130+ поени in a row. Сакраменто е на 2ро место по примени поени досега :)

Само јас изгледа мислам дека андерсон ќе оди + вечер.Дејвис се повреди претходната утакмица и најверојатно нема да игра. Не верувам дека Ашик ќе успее да го замени барем поентерски.

Доколку Дејвис не игра , Андерсон треба да е чист + , јас прочитав дека Дејвис е questionable

Spored mene Tuluz-Nica denes e X
Milan-Sampdoria 2 - mnogu se calamat, ke go jadat.

Атлетико Мадрид 1 и Т1... ми го зачукаа у гз уште у 3та минута, што утињаа последни минути крфта да им ја ебам.

se slozvam za Nica, dodaj na to deka i 5 golman ke im brani, deteto ima 16 god. i ima izigrano 2 utakmici za rezervniot tim :)[DOUBLEPOST=1448730831][/DOUBLEPOST]Ееее кажав јас за Бурнамут преѓе ама не слушате женски совет :P
Нече карта поштеног човека, црвен картон уште од соблекувални за ница и пенал за тулуз, 1:0 киниса оваа, не верувам дека ќе успеат да ја свртат, барем немам надеж за во франција за таква егзибиција.

За вадење вечерва
Ind. del Valle-Barcelona SC T12+, GG3+, 1&T12+

Се надевам после денешниов ден,Спорт Лајф ќе се опамети и ќе ги тргне НЦАА :icon_lol::icon_lol:.
играм 3 утакмици
Denver Pioneers South Alabama - 68.5 прво .... 54 паѓаат
Tulsa Golden Hurricane UALR Trojans - 65,5 ,,,,, 57 паѓаат
Morehead State Southern Mississipp - 64,5 ....... 46 паѓаат......
Нека заврши Селта 1, и го вадиме зијанот од денеска на колеџиве. :D:D

Да не знае некој за Моцарт дали исплаќаа добивка у друга кладилница(не у таја кј што е уплатен тикетот)?

Другар вака сега, без некоја лоша намера да ти дадам една забелешка. Иако темава е генерална дискусија и насловот и дава можност да оди во која насока сака, сепак целта на истата не и е само да напишеш што ќе играш и да кажеш со среќа. Така сите ако правиме загубена е првичната идеја што подразбира размена на вредни типови едни со други, поради неможноста секој од нас се да прати. Е сега само со кажување што ќе играш, јас (а и сите други) не добиваме никаква слика за тоа што го пишуваш и не добиваме некоја идеја ние да додадеме нешто што сме испуштиле или да изиграме нешто од тебе, нешто што вреди. Во иднина дади некој придонес повеќе, напиши нешто повеќе, некоја насока, некое објасување.
[DOUBLEPOST=1448753213][/DOUBLEPOST]
Другар вака сега, без некоја лоша намера да ти дадам една забелешка. Иако темава е генерална дискусија и насловот и дава можност да оди во која насока сака, сепак целта на истата не и е само да напишеш што ќе играш и да кажеш со среќа. Така сите ако правиме загубена е првичната идеја што подразбира размена на вредни типови едни со други, поради неможноста секој од нас се да прати. Е сега само со кажување што ќе играш, јас (а и сите други) не добиваме никаква слика за тоа што го пишуваш и не добиваме некоја идеја ние да додадеме нешто што сме испуштиле или да изиграме нешто од тебе, нешто што вреди. Во иднина дади некој придонес повеќе, напиши нешто повеќе, некоја насока, некое објасување.
Благодарам на советот, немам лоша намера, како гледаш нов сум на кајгана форумот, првично се зачленив за темата најекономично греење, но овај форум успат ми излезе во нови мислења и споделував тоа што играм. во иднина ќе се трудам да сум поопширен.
поздрав[DOUBLEPOST=1448753335][/DOUBLEPOST]
Мислам дека поглупа игра од типот нема никој
ајде просветлине и кажи каква паметна игра имаш ти па да се направиме милионери како и тебе, па така забогатени како новопечени милионери ќе вреѓаме други на форуми[DOUBLEPOST=1448753588][/DOUBLEPOST]
Glupa ti e igrava drugar, osven vo minus vo dr nisto ne te nosi. Loso rasporedeni pari,loso kombinirani utakmici,los vkupen koff. Kolku so te citam uspat na forumov vo posledniov mesec dlaboko si vo minus. 20/30strani unazad ova zaprimetiv piseses edno livce so 5 000 pagjas ,pises so 300 denari na 4 koff (za 1200 dobivka) pagjas pa pak pises so 3000 se po red ova,isto se sluci i vo poslednive 2/3 strani. Ili si golem trol i nisto ne e tocno ,lupas od mozok i pari i utakmici . ili si fiu fiuuuuuu :) So ova matematika na pari tesko deka e tocno to so pises ..
ова го сваќам како лична навреда, можеш да се изразиш оваа игра не носи профит или сл. ама глупа ова она само го спушташ непотребно нивото. за тоа дали сум во плус минус јас не се кладам откако сум на кајгана. и крај краева секој си одговара за своите пари, и пак како и претходниот член ќе те запрашам кажи ја твојата најпаметна опција за правење пари?[DOUBLEPOST=1448753627][/DOUBLEPOST]
Jas mu dadov eden dobronameren sovet , ako saka neka go prifati ako ne nemora, ete i dr ja kritikuvat negovata igra. Sum pominal i mnogu polosi iskustva vo vrska so kladilnica i znam kako odat tie raboti, jasni mi se kako den.
Ako pisam se so igram vo eden den treba da se ostam na forumov. pisam po pojke livcina na den + vo zivo. Ne sum dobiten.na site fala bogu ama blagodarenie na livee kladejneto mozam.da izbranam.nesto od livcina i da izvadam nesto sitno vo tekot.na.denot :D
[DOUBLEPOST=1448753728][/DOUBLEPOST]
Jas mu dadov eden dobronameren sovet , ako saka neka go prifati ako ne nemora, ete i dr ja kritikuvat negovata igra. Sum pominal i mnogu polosi iskustva vo vrska so kladilnica i znam kako odat tie raboti, jasni mi se kako den.
Ako pisam se so igram vo eden den treba da se ostam na forumov. pisam po pojke livcina na den + vo zivo. Ne sum dobiten.na site fala bogu ama blagodarenie na livee kladejneto mozam.da izbranam.nesto od livcina i da izvadam nesto sitno vo tekot.na.denot :D
еве мој коментар за твоето обложување, воопшто не ми изгледа профитабилно да се кладам на повеќе ливчиња. па не те вреѓам ете гледаш.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom