- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.944
- Поени од реакции
- 121.381
Ја 2+ и знам и убеден сум дека нема да ја даде. Кога играм проклетии од игри тоа ти е.На т1 ги чекам за добивка....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја 2+ и знам и убеден сум дека нема да ја даде. Кога играм проклетии од игри тоа ти е.На т1 ги чекам за добивка....
Преку курот више ако не ми го даде ни ова ливче,вчера ебаната Дарушафака,сабајле тие Пирмасенс со Валдорф 2+ 0-0 играат.... и овој тикет ако не го дае гримзби 1 и т1 1,38 квота у курац....Ја 2+ и знам и убеден сум дека нема да ја даде. Кога играм проклетии од игри тоа ти е.
Да ја имав кец до сега три пати ќе им израмнеа и ќе им направеа пресврт. Прошлиот викенд хокејот Магнитогорск у последни 10 секунди ми ја зема, сега овие мртвиве... Не е лошо некад и да дае у 90та или слично.Преку курот више ако не ми го даде ни ова ливче,вчера ебаната Дарушафака,сабајле тие Пирмасенс со Валдорф 2+ 0-0 играат.... и овој тикет ако не го дае гримзби 1 и т1 1,38 квота у курац....
Остај у четвртокот, Шалке 1 и Т1 1-0 у 86 и 89 пенал и тој копиљот утиња пеналот и завршуе 1-0.... не сум свесен зашто ја играм оваа игра 1 и т1 уште....[DOUBLEPOST=1448729791][/DOUBLEPOST]Да ја имав кец до сега три пати ќе им израмнеа и ќе им направеа пресврт. Прошлиот викенд хокејот Магнитогорск у последни 10 секунди ми ја зема, сега овие мртвиве... Не е лошо некад и да дае у 90та или слично.
3-3Evertoooon 95ta
Sent from my LG-D331 using Tapatalk
У пичку матер да одат и тие и Бурнемут! А играат стално 0-2 гола. Ја чекам за трета условна погодена во систем 2/7, 2-3 гола во второ полувреме. таман израмнија 2-2 и си реков нема шанси да паднат уште 2 гола а веќе беше 90-та...паднааEvertoooon 95ta

Evertoooon 95ta
90+8[emoji1]Bournemоооооооouth 97....
![]()
se slozvam za Nica, dodaj na to deka i 5 golman ke im brani, deteto ima 16 god. i ima izigrano 2 utakmici za rezervniot timТулуз-Ница 2ка 3.2 коеф или Т2 2+ сигурно околу 3коеф, а може и бен арфа дава гол
Тулуз катастрофа е оваа година, денес ќе играат без Tongo Doumbia, Abel Aguilar, а Jean-Armel Kana-Biyik не игра поради црвен.
За Ница нема да играат Alassane Pléa, Mickael Le Bihan, Mahamane Traoré, а неизвесни се Nampalys Mendy и Vincent Koziello.
Ница е топло/ладно последни 5 натпревари, имаат 2 победи (Лион и Марсеј), 1 реми против лил и 2 порази од Нант и Ајачио, додека пак Тулуз 4 порази и 1 реми, а меѓу другото и немаат 13 натпревари со ред победа (последно во Август против Ст.Етиен).
во најмала рака би била х или х2 за посигурно.
[DOUBLEPOST=1448730831][/DOUBLEPOST]Ееее кажав јас за Бурнамут преѓе ама не слушате женски совет 
Од мене за денес е Евертон х2 1.45 квота.
Брнмаут се без најдобриот напаѓач 6 месеци и мука мучат да дадат гол .... Једино Мет Ричи ако направи нешто на своја рака мада не гледам како би го победиле Евертон кој што е влезен во форма освен ако карамеливе не им ја продадат (што знаат да направат од кога ќе соберат доволно бодови....пошто Европски купови не им се некоја цел)
Нантес - Бастиа - 1 или за посигурно 1х. Бастиа нема победа последните 8 натревари кога игра во гости.
Бернемут нема победа последниве 7 натревари, ама ГГ или Т2+ нешто од овие две...
QPR - Leeds - QPR моја омилена екипа беше лани за играње за во кладилница. Немет постигнато гол послениве 4-ри натревари, последната ја изгубија од Миделсбор со пенал во 92 миннута. Редно е да тепет мислам така да 1 или похрабро 1-1
![]()