Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Астон Вила ако не тепа денес може комонто да се прогласат за второлигаши.
Мислам дека вреди да се проба сингл.

Барса со Иниеста-Бускетс-Ракитиќ во средниот ред, напред Меси-Нејмар-Суарез, би требало да ги наполнат до врв.

Тулуз-Ница 2ка 3.2 коеф или Т2 2+ сигурно околу 3коеф, а може и бен арфа дава гол :)

Тулуз катастрофа е оваа година, денес ќе играат без Tongo Doumbia, Abel Aguilar, а Jean-Armel Kana-Biyik не игра поради црвен.
За Ница нема да играат Alassane Pléa, Mickael Le Bihan, Mahamane Traoré, а неизвесни се Nampalys Mendy и Vincent Koziello.

Ница е топло/ладно последни 5 натпревари, имаат 2 победи (Лион и Марсеј), 1 реми против лил и 2 порази од Нант и Ајачио, додека пак Тулуз 4 порази и 1 реми, а меѓу другото и немаат 13 натпревари со ред победа (последно во Август против Ст.Етиен).
во најмала рака би била х или х2 за посигурно.

Во вторникот Лион кога ме еба се двоумев меѓу Лутон ГГ или Лион, а исти коеф. беа. И на крај нормално Лион ги одбрав, дебил. А, Лутон со Карлајл 3-4 завршија :boksix:

Бреша-Каљари вртоглаво паѓа коеф. за два. Онлајн веќе достигна 1.85. Мислам дека вреди да се проба, оти ретко толку ниска квота се нуди во лига како Серија Б и не е за џабе дадена.
Бреша-Каљари вртоглаво паѓа коеф. за два. Онлајн веќе достигна 1.85. Мислам дека вреди да се проба, оти ретко толку ниска квота се нуди во лига како Серија Б и не е за џабе дадена.
Најголемиот промашок у историјата ми е ова. 4-0 изгубија бе :pos:

И јас глуп, дома ќе си завршат со 22-0-0 скор и ќе се вратат во Серија А, што ќе им се нагости тие бодови.

Ај да видам дали сум денеска во "форма". Торино-Болоња 1@1.7

Гостиве се во добра форма откога дојде Донадони, али време е да загубат. Играчкиот квалитет не им е на завидно ниво, така што последните резултати повеќе беа на психолошкиот буст од доаѓањето на новиот тренер, отколку на некоја си игра. Торино од друга страна имаше лош период, но минатото коло победија во Бергамо против Аталанта што би било добра основа за победа денеска. Кваљарела би требало да пукне голче барем.

Ете ги QPR :backa: ај сега седете така

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom