@tander123 Скиреа ќе ти пцуе стомајки,
Бем ти стомаики шинтерашки
Него Сандро ептен ми направи мерак. Не знаев за што играч станува збор дека никогаш не сум го прател Порто минативе години, ама ова ти е засилување по рецептот на Марота

. Одличен и во дефанзива и во офанзива, трча као коњ. Последниве три натпревари има три асистенции, едноставно ора по таа лева страна.
Алегри не го играше едно месец ипол дена одкако почна сезоната, што навистина и ме фрустрираше... лупнаа 25 милиони за него (со преостаната 1 година од договорот со Порто), а дремеше на клупа. Али еве ги искористи максимално шансите пружени од Макс.
Знам дека Евра има искуство, и со 34 години е сеуште солиден добар крилен бек, ама ова со Сандро дава една нова димензија како во одбраната, така и во нападот. Одлично се уфрлува, одлично покрива позади, знае да потегне напад по таа неговата лева страна, супер соработува со Келини, барем засега што сум го видел на предходните натпревари.
Ама знам дека Алегри ќе го форсира Евра пред Алекс, барем сезонава... дека нормално иде ЕП во Франција, а Патрис сака да се најде во тимот на Дешамп.
Се на се, ова со Сандро ни дојде како кец на десетка... одлично засилување. Ја обезбедивме левата бековска позиција за наредниве години