Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
На Кејн очекувано бонус 3, капитен го стаив вкупно 26 од него, 80 се на се, +9 од Марез кој ќе ми влезе место Дармијан, значи 89, можда и најдобро коло годинава за мене (y) Сеа да се одлучам уште кој да лета за наредно коло, Дармијан, Мане и Марсијал меѓу кандидатите, Коларов сеа за сеа ќе го задржам. А и Крул уште ми е у тим, али ќе почекам за него, нека седи Де Геа само јбг, нејќам поени без врска да губам а цело време иам потреба од трансфер плус

Неам среќа викендов, ај шо иам испод просек иам, ама па и трансфери праев денес и по грешка место Мата да го продадам сум го продал Озил па после морав да го враќам назад Озил и отидов 8 поени у минус за наредно коло...

Дибекон Чилеански уште у лигава да почне голови да дава и нема да иам лош играч у тимот.

Само да се испофалам дека минатото коло освоив 105 поени
Буааааахахахахахахахахаха бушииии бушииии хахахахахахаах :icon_lol:
Ќе менував, ќе купував, ќе продавав, арно ама се опив петокот па баталив реков преку курот и фантази и се. Кога гледам понеделникот ....:motorce::roker:
Наредново коло 200 ќе освојам :D:gjavol:

На де Брујн му пишаа и асистенција, ама после одбиена топка шутна Делф...ќе му ја тргнат нели? xD

На клупа де Брујн, во игра Кабај :facepalm: Скроз заборавив дека денес почнува колото.

Агуеро пак повреда.

Последно уредено:
Пред 2 кола го извадив де Брујн ... знаев дека вака ќе биде

Претходното коло тргнаа оти една асистенција така, не ми текнува на кој играч беше само. :)

Обично на ФПЛ ги бројат како асистенции. Одбиена од голман, од статива, изнуден пенал, слободен удар, авто гол се тоа се брои како асистенција.

3 играчи до сега. КДБ, Коларов и Лукаку :cool:

Обично на ФПЛ ги бројат како асистенции. Одбиена од голман, од статива, изнуден пенал, слободен удар, авто гол се тоа се брои како асистенција.

3 играчи до сега. КДБ, Коларов и Лукаку :cool:
Да, ама не беше одбиена од голман туку исфрлена од играч на Саутемптон колку што се сеќавам.

Надвор Пеле и Сако а пикање у екипа Баркли и Лукаку. Сум ги начекал, мамицата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom