UEFA Champions League 2015/2016

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Неофицијално, на тренинзите го пуштале по бурек за тимот до локалната бурекџилница, а имало многу гужва и немал време да тренира завршница.

@tander123 што ќе не даваат на ТВ, сакаш луѓето да испоумрат пред телевизор од фудбалот што го играме?
И сега јас што да правам што играа 0-0.
Уште си стојам на тоа дека требаше оваа утакмица да ја пренесуваат. Си ги кажав моите факти пред некој ден.

D

Deleted member 70912

Гостин
Битно поентата им беше дека според тебе ќе имало "атомски фудбал", па сега ти смета кога ти враќаат за глупоста што ја истресе. И полека со пцовките, не си во населба со децата што се дружиш па да пцуеш

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Битно поентата им беше дека според тебе ќе имало "атомски фудбал", па сега ти смета кога ти враќаат за глупоста што ја истресе. И полека со пцовките, не си во населба со децата што се дружиш па да пцуеш
Епа другарче јас не играв сега на Олд Трафорд, Манчестер играше.
Во 5 и 6 коло се пренесуваат натпревари во кои екипите се борат за пролаз а не за 1 место у групата, а веќе пласирани.
Смотан избор на МТВ.[DOUBLEPOST=1448488513][/DOUBLEPOST]
prifati kritika onamu kade shto e zasluzhena
А Јуве и Сити играа атомски фудбал?????????????????

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Значи сеа Јунајтед има помали шанси да помине група него ние :D

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Значи сеа Јунајтед има помали шанси да помине група него ние :D
На Манчестер му треба каква било победа во Германија, ако ПСВ ја победи ЦСКА, а на Арсенал ќе му треба победа од 2 гола разлика со Олимпијакос.

Сега оцени на кој какви му се шансите.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
И сега јас што да правам што играа 0-0.
Уште си стојам на тоа дека требаше оваа утакмица да ја пренесуваат. Си ги кажав моите факти пред некој ден.
Brat namesto da se opraes da kazes ok zgresiv,ti od glupost ides,ima da te izedat za dorucek.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
На Манчестер му треба каква било победа во Германија, ако ПСВ ја победи ЦСКА, а на Арсенал ќе му треба победа од 2 гола разлика со Олимпијакос.

Сега оцени на кој какви му се шансите.

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Brat namesto da se opraes da kazes ok zgresiv,ti od glupost ides,ima da te izedat za dorucek.
Ама зошто никој не сака да одговори на прашањето- ДАЛИ СЕ ИГРАШЕ АТОМСКИ ФУДБАЛ НА ЈУВЕ И СИТИ НАТПРЕВАРОТ?

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Отаменди ок игра, не е нешто спектакуларен ама да се привикне.. Зошто, глупост направил или го потенцираш Лешоски?
Мислам дека он го чуваше Манџукиќ при голот, каде што овој влегува на 16 на топка а Отаменди паѓа и бара фаул, плус Мората направи магариња и од Демикелчо и од гореспоменатиот, така да мислам дека е талеку од океј

Kajgana Shop

На врв Bottom