UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Неофицијално, на тренинзите го пуштале по бурек за тимот до локалната бурекџилница, а имало многу гужва и немал време да тренира завршница.

@tander123 што ќе не даваат на ТВ, сакаш луѓето да испоумрат пред телевизор од фудбалот што го играме?
И сега јас што да правам што играа 0-0.
Уште си стојам на тоа дека требаше оваа утакмица да ја пренесуваат. Си ги кажав моите факти пред некој ден.

Битно поентата им беше дека според тебе ќе имало "атомски фудбал", па сега ти смета кога ти враќаат за глупоста што ја истресе. И полека со пцовките, не си во населба со децата што се дружиш па да пцуеш

Битно поентата им беше дека според тебе ќе имало "атомски фудбал", па сега ти смета кога ти враќаат за глупоста што ја истресе. И полека со пцовките, не си во населба со децата што се дружиш па да пцуеш
Епа другарче јас не играв сега на Олд Трафорд, Манчестер играше.
Во 5 и 6 коло се пренесуваат натпревари во кои екипите се борат за пролаз а не за 1 место у групата, а веќе пласирани.
Смотан избор на МТВ.[DOUBLEPOST=1448488513][/DOUBLEPOST]
prifati kritika onamu kade shto e zasluzhena
А Јуве и Сити играа атомски фудбал?????????????????

Значи сеа Јунајтед има помали шанси да помине група него ние :D

Значи сеа Јунајтед има помали шанси да помине група него ние :D
На Манчестер му треба каква било победа во Германија, ако ПСВ ја победи ЦСКА, а на Арсенал ќе му треба победа од 2 гола разлика со Олимпијакос.

Сега оцени на кој какви му се шансите.

И сега јас што да правам што играа 0-0.
Уште си стојам на тоа дека требаше оваа утакмица да ја пренесуваат. Си ги кажав моите факти пред некој ден.
Brat namesto da se opraes da kazes ok zgresiv,ti od glupost ides,ima da te izedat za dorucek.

На Манчестер му треба каква било победа во Германија, ако ПСВ ја победи ЦСКА, а на Арсенал ќе му треба победа од 2 гола разлика со Олимпијакос.

Сега оцени на кој какви му се шансите.

Brat namesto da se opraes da kazes ok zgresiv,ti od glupost ides,ima da te izedat za dorucek.
Ама зошто никој не сака да одговори на прашањето- ДАЛИ СЕ ИГРАШЕ АТОМСКИ ФУДБАЛ НА ЈУВЕ И СИТИ НАТПРЕВАРОТ?

Отаменди ок игра, не е нешто спектакуларен ама да се привикне.. Зошто, глупост направил или го потенцираш Лешоски?
Мислам дека он го чуваше Манџукиќ при голот, каде што овој влегува на 16 на топка а Отаменди паѓа и бара фаул, плус Мората направи магариња и од Демикелчо и од гореспоменатиот, така да мислам дека е талеку од океј

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom