Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

VaneStoilov

Jaeger
Член од
6 јуни 2015
Мислења
98
Поени од реакции
13
Само уште да прашам..
Утре кога ќе и се доближам, како би можел да ја прашам индиректно дали е заинтересирана за мене без да изгледам премногу нападен со прашањето? :toe:

AntiSpamMaster

Find Beautiful Girls from your town for night
Член од
18 август 2011
Мислења
112
Поени од реакции
83
Само уште да прашам..
Утре кога ќе и се доближам, како би можел да ја прашам индиректно дали е заинтересирана за мене без да изгледам премногу нападен со прашањето? :toe:
Друже, ај утре отиди и, земи ја на страна, напрајте муабети па само ќе ти дојде како да ја прашаш и шо да ја прашаш. Ја те мислам, пошо се изгуби, си завршил работа, ти уште се мислиш... Ајде утре е денот „Д“, оди, направи се од себе, па дури и да се избрукаш, напрај ја смешна ситуацијата, ќе ти се зголемат шансите за 10%. Ајт со среќа и немој сум те видел да прашуваш уште нешто. Тешко тебе ќе биде!

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Само уште да прашам..
Пробај доближи и се надвор. Времето е грдо какво што е, ќе врни и утре ваљда. Речи и ти треба шатор? (носи си со тебе) Или ако сакаш тро поезија ја речи и-Сакаш да ти бидам стреа?

После то можиш да ја прашаш дали сака да излезите некогаш сами, викенд иди ова она. Да си поправите муабет, оти ти се гледа ко интересно и симпатично чупе.

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Пробај доближи и се надвор. Времето е грдо какво што е, ќе врни и утре ваљда. Речи и ти треба шатор? (носи си со тебе) Или ако сакаш тро поезија ја речи и-Сакаш да ти бидам стреа?

После то можиш да ја прашаш дали сака да излезите некогаш сами, викенд иди ова она. Да си поправите муабет, оти ти се гледа ко интересно и симпатично чупе.
.. тука почнуваш : "Со тебе под еден ШАТОР да се стиснам , да сум среќен иако на пола киснам" :D:D

Член од
12 август 2015
Мислења
4
Поени од реакции
0
што мислите за девојка од 20 години што сеуште се нема бакнато со некој?
брука ли е според вас?:(

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Според мене не е никаква брука.
Не треба да правиш ништо само зошто општеството или некој друг го очекува тоа од тебе.
Се што правиш треба да го правиш зошто ти тоа го сакаш, а не да се водиш по желбите на поединец или група.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Ne bruka ama ubo bi bilo ak se imas i se imas isprobano na to pole.
A i ubo e, nisto strasno, izz vikendov i izlapaj se so nekoj, nemas gajle. :)

Sent from my D2403 using Tapatalk

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.872
Поени од реакции
1.628
Не е ништо страмота во ова доста со тие ограничувања што е твое ќе си дојде порано или подоцна битно кога сакаш и чуствуваш ти дека тоа така треба.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Zatoa sto se treba so vreme. Jas znam mnogu devojki koi se nevini i do 30 godini i posle da ti e gad da bides so niv. Ne sredeni,bez iskustvo,ednostavno bljak:sick:
Тебе те чекаат, оди напрај ги жени.

Бар со стил тролајте да му се сневиди. Разочарувате.

Kajgana Shop

На врв Bottom