Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Челзи , Арсенал , Баерн , Барса 2.6 прават нема кај да бегааат мислам , првите две затоа што им треба победа ,Баерн и Барса затоа што све освен победа е изненадување на нивните мечеви .

4 коефициент да дадат на Бенфика не се лажам пак во 16.00 часот да останам со прстот во уста.

Да им ебам матер јас на Астана и на Атлетико.

Денес Арсенал, Баерн, Порто и Челзи. Сите ќе ги играат знам, но и вреди да се играат. Единствено овие Арсенал ме плашат, не знам и самиот зошто кога секоја логика вели дека треба да им ја сокршат главата на оние од Загреб. Порто е најизедначена утакмица од овие ама затоа квотата е 1.83, а ако играте 4 утакмици ги има Супертип 2 коеф.

1.5 milion zemaat za pobeda vo LS..Nema pricina zosto da ne odat na pobeda..
ke ја товарат х2 и не 1.5 милион туку 10 пати поќе ке земат :D[DOUBLEPOST=1448371161][/DOUBLEPOST]За Челзи сум ама 1.35 во гости не ја опулвам, и 0-10 да заврши нема да ми е криво.
Макаби се најотепани во групата и немат никакви шанси за пролаз ама пак Челзи не се ништо поарно, поготово во гости победа немат од лани ова време.
Порто вреди коеф. ама за посигурно Динамо дава гол ке ја играм.

ke ја товарат х2 и не 1.5 милион туку 10 пати поќе ке земат :D[DOUBLEPOST=1448371161][/DOUBLEPOST]За Челзи сум ама 1.35 во гости не ја опулвам, и 0-10 да заврши нема да ми е криво.
Макаби се најотепани во групата и немат никакви шанси за пролаз ама пак Челзи не се ништо поарно, поготово во гости победа немат од лани ова време.
Порто вреди коеф. ама за посигурно Динамо дава гол ке ја играм.
Да бе барса динамо загреб се па ќе ја местат да се избламираат дома после тоа што им го направија на реал

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Да бе барса динамо загреб се па ќе ја местат да се избламираат дома после тоа што им го направија на реал

Не бев сериозна иначе со постот дека ќе ја наместат, ама дека нема да влезат со сите сили на овај натпревар то 100 % ќе одмора Енрике играчи а Рома бункер ќе игра 90 мин.
Не мора да значи дека нема да победат ама секое сценарио е можно.
И Баерн е голем клуб па видовме сите шо се случи на Емирати а шо подоцна на Алианц.

Не бев сериозна иначе со постот дека ќе ја наместат, ама дека нема да влезат со сите сили на овај натпревар то 100 % ќе одмора Енрике играчи а Рома бункер ќе игра 90 мин.
И Баерн е голем клуб па видовме сите шо се случи на Емирати а шо подоцна на Алианц.
Несреќен пораз тоа им се случи.. бтв арсенал е голем тим кој игра секоја година лш а рома не е таква екипа плус до повредени играчи е

ама дека нема да влезат со сите сили на овај натпревар то 100 % ќе одмора Енрике играчи
.
Possible line-up (vs Roma): TerStegen - Alves Pique Vermaelen Alba - Rakitic Busquets SergiRoberto - Messi Suarez Neymar #fcblive [sport]

Маскерано е повреден , затоа Вермален е во тим , а Иниеста е на клупа бидејќи изигра добар дел од мечот со Реал. Меси во прв тим .

Некои луѓе никогаш нема да разберат дека Барселона, Баерн, Реал, Манчестер..., никогаш не “пуштаат“ утакмици и не играат ради реда. Ова за во ЛШ зборам. Да бе, Барса ќе идела на икс затоа што само бод и бил доволен за прво место, а нема везе што за победа ќе земат еден куп пари, што одредени играчи бркаат рекорди и ред други срања, што ќе дојде 90 000 публика да ги гледа... Разберете, не функционираат сите како нас балканците. Еве ја сум сигурен дека ќе го тепаат и Леверкузен на гости иако таа утакмица апсолутно ништо нема да им значи, а за Леверкузен ќе биде живот или смрт веројатно.

Барса ќе игра со триото напред така да не гледам тука како Рома ќе ги запре овие? :) Се мислам дали да ја пуштам 7+ на 200-300 нека трчаат. Не се залажувај дека Барса нема да даде максимум вечерва и дека Рома ќе помине со помалку од 3-4 гола во својата мрежа. :)

Пошто стално пишувам Спортлајв, таму е во која кладлница ќе пишеш од таму зимаш добивка.
Истото е и во Моцарт?
Нигде не е вака веќе,можеш од било која кладилница да подигнеш каде сакаш.

Баерн - 1
Барса - 1
Арсенал - 1
Питерборо 3+
:kafence::kafence::kafence::kafence:

КК Куманово треба да е 2 денес па и со хендикеп ги победија 10 разлика во Куманово ама водеа и со 20+ , овие финциве се најслаби во групата го папат од сите така да не би требало да има проблем за 2ка овде ..е сега некој кумановец да каже дали имаат повредени нешто ..

Дај не заебавајте нека им дојдат со куферите ќе видиш како се мести натпревар... Кој сака нека е клуб од тоа што не местат Ман Ј. Реал,Барса и Баерн видов вили изградивме!!
Не реков дека нема да тепа Барса или Баерн ама со ваков пристап кон Лш во ударен термин немојте..
Фудбалот а и секој друг спорт е веќе бизнис..
Еве и од мене
Лион 1 Зенит X2 Арсенал 1-1&3+

Реално е да тепаме, овие се најслаби 1 победа во сите натпреварувања имаат од семптември...мислам дека сме без Инграм денеска и Мандиќ кој е пред заминување

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom