Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ke ја товарат х2 и не 1.5 милион туку 10 пати поќе ке земат1.5 milion zemaat za pobeda vo LS..Nema pricina zosto da ne odat na pobeda..
[DOUBLEPOST=1448371161][/DOUBLEPOST]За Челзи сум ама 1.35 во гости не ја опулвам, и 0-10 да заврши нема да ми е криво.Да бе барса динамо загреб се па ќе ја местат да се избламираат дома после тоа што им го направија на реалke ја товарат х2 и не 1.5 милион туку 10 пати поќе ке земат[DOUBLEPOST=1448371161][/DOUBLEPOST]За Челзи сум ама 1.35 во гости не ја опулвам, и 0-10 да заврши нема да ми е криво.
Макаби се најотепани во групата и немат никакви шанси за пролаз ама пак Челзи не се ништо поарно, поготово во гости победа немат од лани ова време.
Порто вреди коеф. ама за посигурно Динамо дава гол ке ја играм.
Не бев сериозна иначе со постот дека ќе ја наместат, ама дека нема да влезат со сите сили на овај натпревар то 100 % ќе одмора Енрике играчи а Рома бункер ќе игра 90 мин.Да бе барса динамо загреб се па ќе ја местат да се избламираат дома после тоа што им го направија на реал
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Несреќен пораз тоа им се случи.. бтв арсенал е голем тим кој игра секоја година лш а рома не е таква екипа плус до повредени играчи еНе бев сериозна иначе со постот дека ќе ја наместат, ама дека нема да влезат со сите сили на овај натпревар то 100 % ќе одмора Енрике играчи а Рома бункер ќе игра 90 мин.
Не мора да значи дека нема да победат ама секое сценарио е можно.
И Баерн е голем клуб па видовме сите шо се случи на Емирати а шо подоцна на Алианц.
Possible line-up (vs Roma): TerStegen - Alves Pique Vermaelen Alba - Rakitic Busquets SergiRoberto - Messi Suarez Neymar #fcblive [sport]ама дека нема да влезат со сите сили на овај натпревар то 100 % ќе одмора Енрике играчи
.
Барса ќе игра со триото напред така да не гледам тука како Рома ќе ги запре овие?Не бев сериозна иначе со постот дека ќе ја наместат, ама дека нема да влезат со сите сили на овај натпревар то 100 % ќе одмора Енрике играчи а Рома бункер ќе игра 90 мин.
Не мора да значи дека нема да победат ама секое сценарио е можно.
И Баерн е голем клуб па видовме сите шо се случи на Емирати а шо подоцна на Алианц.
Се мислам дали да ја пуштам 7+ на 200-300 нека трчаат. Не се залажувај дека Барса нема да даде максимум вечерва и дека Рома ќе помине со помалку од 3-4 гола во својата мрежа. 
Нигде не е вака веќе,можеш од било која кладилница да подигнеш каде сакаш.Пошто стално пишувам Спортлајв, таму е во која кладлница ќе пишеш од таму зимаш добивка.
Истото е и во Моцарт?