Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 27.869
- Поени од реакции
- 37.250
Не би да ја расипувамДвеста илјади евра подоцна, прегледот на Рамковниот стана ревизија
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не би да ја расипувамДвеста илјади евра подоцна, прегледот на Рамковниот стана ревизија
Не би да ја расипувамзабаватахајката, дека тука што смрди - смрди, но од каде излегоа овие „двеста илјади евра“? Нешто поконкретно, извор можеби, откаде излезе таа информација?
Ова изгледа е премногу „длабоко“ за мене. Можеби ако објасниш, ќе успеам некако да разберам каква е корелацијата со тоа што јас го напишав.Знаеш да го лоцираш проблемот, нема збор. Во 200 000 евра е проблемот. Толку кошта едното маде на Букефал на плоштадот.
Ова изгледа е премногу „длабоко“ за мене. Можеби ако објасниш, ќе успеам некако да разберам каква е корелацијата со тоа што јас го напишав.![]()
Порасни малку. Можеби тогаш нема да те с’скаат како загар.Vanlok насмеј ме друг пат пак молимте со тоа како ти се грижиш за интересите на Македонија.
не ја извртувај работата...проучи што значи закон, пресуда, жалба, ревизија...Безвластие е 25 години, како тоа одеднаш се освестивте право чудо е![]()
фактички се уште не сме протекторат, но владее безвластие ....двовластие, наметнато од странски притисоци.. партискиот војник, министер на МВР си зема право да НЕГИРА судски пресуди !!
Па прво обжали ги пресудите, рехабилитирај ги луѓето, потоа унапреди ги, не може да се работи овака.
http://novatv.mk/index.php?navig=8&cat=2&vest=26640
А имаше случка и за новиот зам.министерот Кирацов кој има пресуда од 2001, од судија близок на СДСМ, ама нема гајле ни тоа...
Да не сме протекторат, веднаш Собранието би ги сменило овие министри... Патем, не верувам дека со договорот во Пржино е забрането парламентот да ги сменува техничките министри ?? Едно е договорот опозицијата да партиципира со министри, друго е ако се кршат закони...
Претпоставувам зборуваме за истата држава во која партијата на власт за избори си има цел спрат во МВР и во која судијките излегуваат од шлицот на првиот човек на УБК и во која истиот тој човек заедно со најголемиот полтрон буричкаат во избирачките вреќи како во свој џеп.не ја извртувај работата...проучи што значи закон, пресуда, жалба, ревизија...
зевзекот го сменил началникот на МВР зошто дозволил полициска асистенција при сечата на дрвата кај факултетите а за изградба на нови факултети со барокни фасади......