Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ги тролав Ливерпул дека играат ЛЕ , па одма после киксат дома со Кристал факинг Палас. :)

Иначе за утре јас би пробал на Шалке некои 300-400 денари. Ептен се потцетени против Баерн , а и мислам редно е да го попијат баварците првиот пораз сезонава. Едноставно имам осет за вакви утакмици. Ја погодив Колдинг против Вардар на 5 и нешто коеф , после Арсенал против Баерн на 4 коеф. За Шалке утре е 10 , ту гуд да би се пропуштило.

Сто пати се имам изгорено од оваа теорија во фудбалот и во овој случај морам да се сложам со тебе...овој бил уморен,оној бил истрошен,вчера играле,некни играле,немале амбиции,не му треба натпреварот..драпајси мадињата..играјси ко чоек тој што е подобар и поквалитетен и чао пријатно
Види, во тенисот има стварно влијание и уморот, и тоа често пати, ама исто така често пати се тераат некои безвезни теории на заговор како оваа денес дека утре Надал ќе изгубел пошо денес играл три сета. Пример на Австралија Опен 2009 во 1/2 финалето Надал играше 5 саати и неколку минути против Вердаско и потоа во финалето го доби Федерер во 5 сета. Кај врвните спортисти нема умор во вакви ситуации, ако спортист како Надал не може денес и утре да одигра два напорни меча ондак нека се пензионира и нека се убие. Он стварно може да изгуби глатко утре, никој не вика не, ама дека уморот ќе биде пресуден ќе си го прашам курооооФ :D

Иначе за утре јас би пробал на Шалке некои 300-400 денари. Ептен се потцетени против Баерн , а и мислам редно е да го попијат баварците првиот пораз сезонава. Едноставно имам осет за вакви утакмици. Ја погодив Колдинг против Вардар на 5 и нешто коеф , после Арсенал против Баерн на 4 коеф. За Шалке утре е 10 , ту гуд да би се пропуштило.

Утре Баерн има да му го истури мозокот на Шалке ако играат со прв тим,како што гледам Даглас Коста,Милер,Робен и Левандовски се здрави па Шалке со онаков никаков тим треба да бидат задоволни ако примат само 3 гола..и плус не знаат да се бранат па рачунај Коста и Робен ќе ги масакрираат по страните...

Арно што не се кладам иначе имаше милион денари да уплатам на 2 и т2 2+

Каков тенис од Вавринка човече. На друга страна и многу грешки на Мареј. Фала Стефан. :D
Не е можно да го подреков. [emoji14]os:

Последно уредено:
Мареј-Вавринка 2 2.35

Мареј игра ОЧАЈНО во моментов и веројатно паметот му е во Гент, каде идниот викенд го чека настап во Дејвис купот против Белгија. Вавринка изигра многу лош меч против Надал, али против Ферер одличен, нарочито во вториот сет, можеби неговиот најдобар сет од Ролан Гарос навака. Вавринка според мене е подобар играч од Мареј, само кај него заебано е што ако влезе во жолтите минути тогаш може и од мене да изгуби. Мада, не гледам причина да не е присутен во мечов, ова е одлучувачки меч за пласман во 1/2 финалето така да очекувам Стан максимално да влезе во овој дуел. Стан ритернира со блок ритерн, односно слајс ритерн, а тие топчиња се таканаречени “мртви топки“ и паѓаат околу сервис полето, а Мареј не знае да ги напаѓа истите. Мислам дека ќе има доста проблеми Мареј со таквите топки, а и со форхендот кој му е очаен на турниров. Да беше побрза подлогата би одиграл на Мареј, вака мислам дека Вавринка ќе победи и ќе оди во полуфиналето.

И Надал треба да победи, првото место веќе му е сигурно но секоја победа носи 200 бодови а него му се потребни бодовите за што подобро да биде пласиран следната сезона со оглед на тоа дека многу падна оваа сезона... А што подобро пласиран значи и полесни противници и полесни ждребови.
:motorce::motorce:
Stan the fucking man :pivo2:[DOUBLEPOST=1448057353][/DOUBLEPOST]
Каков тенис од Вавринка човече. На друга страна и многу грешки на Мареј. Фала Стефан. :D
Не е можно да го подреков. [emoji14]os:
Easy man, се е под контрола. :kafence:

@Stefan-kobe Од наша перпектива е премалку 1.15, ама знаеш што ќе им се деси на кладилнициве ако дадат повеќе? Ќе им се деси потоп, пошто цел свет ќе игра на Џокович, премногу добро знаат што прават тие. Плус нека не ве залажува поразот од Федерер, Џокович си го намести ждребот, мислам дека ќе го прегази Надал, а тоа дека нема врска уморот мало морген. Од сите ситуации ти ја кажа таа кога Рафа ораше по теренот како животиња, тогаш можеше и 3 утакмици во денот да изигра и да победи. На овие години и со овие колена изедени глупо е да се споредува со пред 5-6 години.

за мене викендов ќе почни со петок
партизан 1
сасари 2
крим 2
коеф 2,10
уплата 1000
СРЕЌНО :)
ДОБАР :)
за утре одиме
Larvik W - Baia Mare W 1
Paris SG - Kiel 1
Chelsea - Norwich 1
коеф 2,30
уплата 1000

ДОБАР :)
за утре одиме
Larvik W - Baia Mare W 1
Paris SG - Kiel 1
Chelsea - Norwich 1
коеф 2,30
уплата 1000
Со среќа се надевам ке си добитен али братче по мене овие се многу ризични за овие коеф кои гиимаат првите се жени плус и израмнети тимови ,ПСЖ 1,25 со КИЛ мислам невреди на да сепогледне ова последниве се без коментар али ја разбирам причинаа зашоси ја одиграл

еве нешо од мене
Магнитогорск 1и5+коеф над 2и кусур сигурно

@Stefan-kobe Од наша перпектива е премалку 1.15, ама знаеш што ќе им се деси на кладилнициве ако дадат повеќе? Ќе им се деси потоп, пошто цел свет ќе игра на Џокович, премногу добро знаат што прават тие. Плус нека не ве залажува поразот од Федерер, Џокович си го намести ждребот, мислам дека ќе го прегази Надал, а тоа дека нема врска уморот мало морген. Од сите ситуации ти ја кажа таа кога Рафа ораше по теренот како животиња, тогаш можеше и 3 утакмици во денот да изигра и да победи. На овие години и со овие колена изедени глупо е да се споредува со пред 5-6 години.
Кладилниците ретко грешат, но сепак грешат. Овие 1.15 на Ѓоковиќ се поради повеќе причини:
1. Доминацијата на Новак сезонава
2. Меѓусебните дуели на Ноле и Рафа од ланскиот Ролан Гарос па навака
3. Очајната 2015 на Надал

Но, и покрај сите овие работи, не може да се занемари дека Ноле е во благ пад на турниров, а Надал и те како игра добро, според мене најдобро во сала во својата кариера, али добро, тоа е лично мислење. Е сега, сите знаеме Надал каков тенисер е, каков калибар е, така да ако он е во добра форма мислам дека 1.15 на Ноле се тотално безвредни, а 5.50 на Надал и те како вредни. Можеби ќе победи лесно Ноле, но јас мислам дека вреди да се одигра на Надал овде.

Само предлог, Мелсунген - Рајн Некар 1 или 1Х.

3,25-3,50 е за чист кец, стручна анализа не можам да дадам, одам на лотарија или пробување на среќа, бидејќи ова е една од три-четирите утакмици на кои може да киксне Рајн, другите се двомечот со Фленсбург, на гости со Кил и можда на гости со Берлин. Перфектна сезона во Бундеслига малку потешко дека ќе имаат.. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom