Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
браво, браво, што заклучок само извлече, и сега што, бидејќи Надал си беше пласиран, треба да излезе и да си игра курташак така, го боли кур да игра и да се замара, што ако има публика што платила карти за тој меч, тој си е пласиран и ќе си прави што сака, исто и во фудбал, кога на некоја екипа и треба победа за опстанок, а на противникот не му се важни бодовите, едноставно им ја пуштаат не се замараат, и ние фаќаме 2 и кусур коеф како од шала, тоа е тоа, едноставна логика, лесно ко два и два
браво за тебе се гледа колку пратиш и колку си во тек,денес надал играше 2 саати и 40 минути тежок меч поен по поен,погоди утре со кој и зошто игра

http://www.flashscore.com/match/xQqUXqeb/#match-summary

Macae - Boa 1 1.45 gostite se otpadnati a domakinite mora da odat na pobeda imat sansi da se spasat, pretposledno kolo e.
Gent- Vesterlo 3+ Vesterlo igra otvoren fudbal, najcesto ima golovi.
Lion sakam da ja izigram, Nica ima nekolku fudbaleri suspendirani ama ne ja gibam nea, mozi i gg da se proba.
Racing - Estudiantes 1 2.10 Racing e silen protivnik na domasen teren, polufinale e ova za Copa Libertadores.

Абе ај преку куров, 1.15 на Ѓоковиќ утре, 5.50 на Надал. Двојка ќе го играм сингл, бем ти и нереални квоти и се.[DOUBLEPOST=1448044887][/DOUBLEPOST]
ќе видиме утре
Озбилно бе, која е поентата? Дека знае оти ќе изгуби утре или?

Абе ај преку куров, 1.15 на Ѓоковиќ утре, 5.50 на Надал. Двојка ќе го играм сингл, бем ти и нереални квоти и се.[DOUBLEPOST=1448044887][/DOUBLEPOST]
Озбилно бе, која е поентата? Дека знае оти ќе изгуби утре или?
викаш ќе има сила да стори нешто утре ??

викаш ќе има сила да стори нешто утре ??
Ноле игра доста лошо неделава, се зборува дека има и стомачен вирус, а Надал игра зачудувачки одлично, најдобро оваа сезона. По мене треба да тепа Ноле ама 1.15???? 1/2 финале е, Надал во добра форма, не може толку мала квота на Ноле, во никој случај. 5.50 има огромна вредност, јас веројатно ќе го пробам сингл ако ми пројде денешниот тикет.

Ноле игра доста лошо неделава, се зборува дека има и стомачен вирус, а Надал игра зачудувачки одлично, најдобро оваа сезона. По мене треба да тепа Ноле ама 1.15???? 1/2 финале е, Надал во добра форма, не може толку мала квота на Ноле, во никој случај. 5.50 има огромна вредност, јас веројатно ќе го пробам сингл ако ми пројде денешниот тикет.
да го пуштеше денес мечот надал утре ќе имаше солидни шанси да тепа, со оглед на како што рече и самиот како игра ноле на турниров, али по денес поминати напорни 2 часа и 40 минути мислам надал сам си ја запечати судбината на турниров

да го пуштеше денес мечот надал утре ќе имаше солидни шанси да тепа, со оглед на како што рече и самиот како игра ноле на турниров, али по денес поминати напорни 2 часа и 40 минути мислам надал сам си ја запечати судбината на турниров
Овие теории, што мислам дека само на Балканов се тераат, се најглупото нешто на планетата. И што демек ради денешниот меч он утре ќе нема сила? Да, он рекреативец е па треба недела дена да одмара, Бог да чува.

Овие теории, што мислам дека само на Балканов се тераат, се најглупото нешто на планетата. И што демек ради денешниот меч он утре ќе нема сила? Да, он рекреативец е па треба недела дена да одмара, Бог да чува.
тоа се закони на природата нема мрдање

Сто пати се имам изгорено од оваа теорија во фудбалот и во овој случај морам да се сложам со тебе...овој бил уморен,оној бил истрошен,вчера играле,некни играле,немале амбиции,не му треба натпреварот..драпајси мадињата..играјси ко чоек тој што е подобар и поквалитетен и чао пријатно

Овие теории само кај Ливерпул се точни. Тешко им иде од четврток ЛЕ одма на Премиер. :pos:

Сто пати се имам изгорено од оваа теорија во фудбалот и во овој случај морам да се сложам со тебе...овој бил уморен,оној бил истрошен,вчера играле,некни играле,немале амбиции,не му треба натпреварот..драпајси мадињата..играјси ко чоек тој што е подобар и поквалитетен и чао пријатно
е како ќе знаеш кој е поарен ако не следиш повеќе време што се случува во спортот, и ова не е баскет и фудбал каде има ротации,играчи од втора постава гризат да се наметнат во прв тим па раце нозе ќе искршат да ја искористат шансата[DOUBLEPOST=1448047050][/DOUBLEPOST]
Овие теории само кај Ливерпул се точни. Тешко им иде од четврток ЛЕ одма на Премиер. :pos:
останаа двајца без тројца играчи кај нив, која теорија да важи освен борба за опстанок..........цела среќа има разноразни суртуци што играат во малите клубови таму па секоја сезона интересна е зоната на испаѓање ради незнаење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom