Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е јасно како слаба продажба на летот до Барселона, сега кога одев јас беше 90% полн авионот во двата правци. Веројатно слабо им одела продажбата по планираните цени поради тоа што билетот чинеше 9500 денари , па потоа ги намалија на 1/3 од цената за да се наполни.

Не ми е јасно како слаба продажба на летот до Барселона, сега кога одев јас беше 90% полн авионот во двата правци. Веројатно слабо им одела продажбата по планираните цени поради тоа што билетот чинеше 9500 денари , па потоа ги намалија на 1/3 од цената за да се наполни.
И јас не знам ама еве денеска проверив ги вратиле ито многу поевтино беше 3000 Барселона-Скопје е 900 денари :)

„Ве информираме дека претходно откажаните летови од Скопје (SKP), до Барселона (BCN), до Нирнберг (NUE) и од Осло Сандерфјорд Торп (TRF) се повторно актуелни на нашиот распоред.

Ако имате направено ре-букирање после откажаниот лет
Можете повторно да ре-букирате некој од летовите кои ги нуди нашата компанија на иста или алтернативна дестинација, 14 дена пред и 14 дена после првобитната дата на летот.“

Што е ова бре вакво чудо? :confused:

Алелуја!!!!!
И тоа чудо го видов .

Помош!!!!
Здраво пробав да направам резервација на повратна карта од скопје до германија и назад и платив со дебитна картичка од стопанска банка(виза) и се појави Вашата резервација е на чекање. На крајот во статус ми пишува цената на билетот и во заграда Одбиено. Дали некој знае дали ке ми ги повлечат парите од сметката или дали може да се плати преку картичка виза од стопанска банка (само за интернет употреба) на истата резервација.(или мора се од ново да се резервира). фала

Здраво, имам прашање околу летање со Wizzair, картата ми е чекирана и прифатена..

Прашањето ми е, јас ја имам основната карта, само со кабинска торба ( ранец ), прашањето ми е колку кила смее да биде ранецот, бидејќи на нивната страна не пишува точно, пишува само димензии за торбата колкава може да биде ..

Фала однапред

Не проверуваат тежина на кабински багаж, само димензиите овака од око ги гледаат. Ако ептен изгледа голема торбата/ранецот бараат да го ставиш во калап да видат дали ќе го собере.

FYI, профитабилноста на линијата не зависи стриктно од пополнетоста. И цените треба да бидат доволно високи во просек.

Мило ми е што ги вратиле летовите. Очигледно некој заборавил да провери дали смеат да бидат намалени на еднаш неделно. Не би ме чудело и понатаму да се случуваат вакви грешки од невнимание.

Me интерисира во врска со онлине чекирањето,кое што уште не е дозволено, на аеродром треба да одам само со пасош и дали го бараат бројот за потврда? И не ми е јасно каква е таа мобилна апликација за чекирање или подобро на аеродром.....мислење.....фала:)

Пред 2 дена карта Скопје -> Барселона беше 1700 днеари сега е 3000 има шанси пак да падни цената? И ако има до кога последно да чекам пред да лупна некоја астрономска цена?

Пред 2 дена карта Скопје -> Барселона беше 1700 днеари сега е 3000 има шанси пак да падни цената? И ако има до кога последно да чекам пред да лупна некоја астрономска цена?

Инсталирај ја апликацијата нивна на телефон и провери од таму. Или провери од друг компјутер. Можно е да ти покаже поефтино. Гадови се сите авионски компании, те следат што правиш. Доколку повеќекратно од ист компјутер бараш карта за иста релација, не ретко знаат автоматски да ја покачат цената. Последно ми се случи летово, во исто време гледам од лаптоп од кој и претходно барав карти и од телефон на тазе инсталирана апликација. Разликата во цената беше некои си 600 денари.

Инсталирај ја апликацијата нивна на телефон и провери од таму. Или провери од друг компјутер. Можно е да ти покаже поефтино. Гадови се сите авионски компании, те следат што правиш. Доколку повеќекратно од ист компјутер бараш карта за иста релација, не ретко знаат автоматски да ја покачат цената. Последно ми се случи летово, во исто време гледам од лаптоп од кој и претходно барав карти и од телефон на тазе инсталирана апликација. Разликата во цената беше некои си 600 денари.
Пробав од појче места исто е :D а ако се спремни на таков начин да лажа тогаш можи и на ип адреса да ти ги смена цените..

Пробав од појче места исто е :D а ако се спремни на таков начин да лажа тогаш можи и на ип адреса да ти ги смена цените..

Знам оти може, ама мислам оти со cookies работат, барем така имам приметено.

Знам оти може, ама мислам оти со cookies работат, барем така имам приметено.
Да да ама изгледа моментално е крената цената дали е можно да се спушти? уште 2 ипол месеци има до лето.

Да да ама изгледа моментално е крената цената дали е можно да се спушти? уште 2 ипол месеци има до лето.

Може ама може и да се крене, никогаш не можеш да знаеш, особено не со Визер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom