- Член од
- 5 октомври 2012
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 1.172
Баш тоа чека он, да му јават па да ни каже.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш тоа чека он, да му јават па да ни каже.

Jaki se domasnite,osobeno ova godina,imaat dobar roster,i mislam deka ova godina daleku ke guraat,imaat nekolku dobri ameri,koi za ova liga se premija,bas nekoi od nivnite sredbi na domasen teren gi sledev,imaat pekolna atmosfera ..Некој некакво инфо во врска со Приштина-Енергија Таргу кошарка еврокуп? Според табелата и меѓусебните, романциве треба да ги искинат косовариве, а 3 квота е за гостиве.![]()

КАј мене цел ден не отвара,имаш 10тина алтернативни линкови за отварање сите работат....Германија пријателска со Холандија 1.9 за кец, а може и со Англија да се проба против Франција, незнам овие колку би биле расположени да се надигруваат после она што им се деси.
ви отвара ли бет365?? шо е работава..

Англија - Франција не ја чачкајте.
Х е тоа според мене,мирољубив резултат![]()

кој курац се дешава, сите онлајн кладилници се блокирани, не може да се пристапи, дајте некое решение со впн или нешто[DOUBLEPOST=1447778221][/DOUBLEPOST]се снајдов, има за хром hide my ip се вика екстензија, ставаш да ти даде британска ип адреса и цепаш
T-home цел ден не можеше, ама еве сега пак можеНа кој оператор се блокирани кладилниците? Кај мене нема никаков проблем, се работи.
Може може...