Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
M.Elis 13.5+
R.Westbrook 26.5+
N.Noel 11.5+
Memphis 1
Koef 12+ uplata 200den

Elis 13.5+
Westbrook 26.5+
Noel 11.5+
Memphis 1
George 25.5-
M.Gasol 18.5+
P.Gasol 16.5+
Lillard 24.5+
Bledsoe 22.5+
Aldridge 17.5+
Uplata 20den.

george +

Каков тикет ми турка селанецот Вавринка алал да му е, Англија U21 1&3+ до 82 ми губеа ми ја свртија, Ирска 1 и овај психопатот 1, не дека разбирам тенис онака на мајтап ливчето го пишев, поќе тенис кад доџу немци.

horsens 3+, anglija 3+, nadal wawrinka 9.5+... за 1000че... секој ден викам немој тенис....

Каков тикет ми турка селанецот Вавринка алал да му е, Англија U21 1&3+ до 82 ми губеа ми ја свртија, Ирска 1 и овај психопатот 1, не дека разбирам тенис онака на мајтап ливчето го пишев, поќе тенис кад доџу немци.
Луѓе запамтете, никогаш, ама никогаш Вавринка не може да го добие Надал ако овој е во океј форма. Она што се деси во Париз е необјасниво за Универзумов, мислам дека еднаш во 100 години се дешава таков меч. Надал никако не му одговара на Вавринка, прво Вавринка не може да ритернира убаво поради спинот на Надал, второ, не може да ги контролира размените бидејќи Надал му мава тешки спинови на бекенд. Не за џабе беше 12-0 во нивните меѓусебни дуели до лани. Ќе беше и 13-0 веројатно да не се повредеше Надал на АО.

Луѓе запамтете, никогаш, ама никогаш Вавринка не може да го добие Надал ако овој е во океј форма. Она што се деси во Париз е необјасниво за Универзумов, мислам дека еднаш во 100 години се дешава таков меч. Надал никако не му одговара на Вавринка, прво Вавринка не може да ритернира убаво поради спинот на Надал, второ, не може да ги контролира размените бидејќи Надал му мава тешки спинови на бекенд. Не за џабе беше 12-0 во нивните меѓусебни дуели до лани. Ќе беше и 13-0 веројатно да не се повредеше Надал на АО.
ееее кај беше побрзо ова да ми го објасниш, сега нема назад :)
Сериозно не пратам многу тенис и не знаев ни Вавринка ни Надал во каква форма се моментално, онака го пишав ми се виде убав коеф. за Вавринка.

ееее кај беше побрзо ова да ми го објасниш, сега нема назад :)
Сериозно не пратам многу тенис и не знаев ни Вавринка ни Надал во каква форма се моментално, онака го пишав ми се виде убав коеф. за Вавринка.
Јас ставив на Надал, ама стрикно од инат пошо ме прееба во Париз. Јас се плашев од Надал, да не искочи пак ретардиран ко во Париз, ама очигледно му текнало да игра тенис овде. :D
Утре Мартерер за 100 000 е, ама од 10:00 игра, може само да му посакам среќен живот. :D

Јас ставив на Надал, ама стрикно од инат пошо ме прееба во Париз. Јас се плашев од Надал, да не искочи пак ретардиран ко во Париз, ама очигледно му текнало да игра тенис овде. :D
Утре Мартерер за 100 000 е, ама од 10:00 игра, може само да му посакам среќен живот. :D
:svirkam:

88dc91451f0de4290f928be36520aa89.jpg

12249748_10204994222071289_2121879373190810904_n.jpg

Фатена ми е првава?
Играна ми е полувреме хендикеп 2.
Полувреме беше 49-44 за Далас

Добро бе како можете вака? Вчерашни сте? Двајца на странава прашаа за проста математика:confused:... до толку ли не знаете собирање и одземање?

Па стварно не ми е јасно што филозофија ќе ви беше хендикепов?:facepalm:

Добро бе како можете вака? Вчерашни сте? Двајца на странава прашаа за проста математика:confused:... до толку ли не знаете собирање и одземање?

Па стварно не ми е јасно што филозофија ќе ви беше хендикепов?:facepalm:
Za lugje shto ne se kladat mnogu chesto filozofija e :)) imam drugar shto ko lud gi prati i nba i evroliga i aba i evrokup pa pak sekogash mora da mu objasnuvam za hendikepite :D

Мене денес ме влече дa изигрaм Дaнскa 1-1 и 2-3, или тoчен резултaт 2:0. Мислaм декa Дaнците ќе oдaт нa еврoпскo.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom