Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Некој некакво инфо во врска со Приштина-Енергија Таргу кошарка еврокуп? Според табелата и меѓусебните, романциве треба да ги искинат косовариве, а 3 квота е за гостиве.:confused:

Некој некакво инфо во врска со Приштина-Енергија Таргу кошарка еврокуп? Според табелата и меѓусебните, романциве треба да ги искинат косовариве, а 3 квота е за гостиве.:confused:
Jaki se domasnite,osobeno ova godina,imaat dobar roster,i mislam deka ova godina daleku ke guraat,imaat nekolku dobri ameri,koi za ova liga se premija,bas nekoi od nivnite sredbi na domasen teren gi sledev,imaat pekolna atmosfera ..

Visp 5.5+
Znojmo 4.5+
Servete 4.5+
Thurgau 5.5+
Winthertur 5.5+
Tns 3+
Koef 9.8+ uplata 300den

Gordon 19.5-
Wiggins 17.5+
Poland GG
Austria GG
Albion R. 1
C.Rangers gg3+
Uplata 95den

Германија пријателска со Холандија 1.9 за кец, а може и со Англија да се проба против Франција, незнам овие колку би биле расположени да се надигруваат после она што им се деси.

ви отвара ли бет365?? шо е работава..

Германија пријателска со Холандија 1.9 за кец, а може и со Англија да се проба против Франција, незнам овие колку би биле расположени да се надигруваат после она што им се деси.

ви отвара ли бет365?? шо е работава..
КАј мене цел ден не отвара,имаш 10тина алтернативни линкови за отварање сите работат....

кој курац се дешава, сите онлајн кладилници се блокирани, не може да се пристапи, дајте некое решение со впн или нешто[DOUBLEPOST=1447778221][/DOUBLEPOST]се снајдов, има за хром hide my ip се вика екстензија, ставаш да ти даде британска ип адреса и цепаш

Англија - Франција не ја чачкајте.
Х е тоа според мене,мирољубив резултат :)

Kajgana magijo,Winthertur 5.5+ i Servete 4.5+

Gordon 19.5-
Wigins 17.5+
Davis 26.5+
Boston winer 1
Koef.11+ uplata 200den

Последно уредено:
кој курац се дешава, сите онлајн кладилници се блокирани, не може да се пристапи, дајте некое решение со впн или нешто[DOUBLEPOST=1447778221][/DOUBLEPOST]се снајдов, има за хром hide my ip се вика екстензија, ставаш да ти даде британска ип адреса и цепаш

На кој оператор се блокирани кладилниците? Кај мене нема никаков проблем, се работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom