The Walking Dead

А ме напиња на овие side stories што не даваат многу информации. Мислам, знам дека тоа е поентата, meeting fellow wanderers чии приказни ќе ги дознаваш половично и само делумно за да дадат некаков ефект дека паралелно со животите на „нашиве“ се одвиваат и приказни на други ликови, ама пак препразни некад ги оставаат приказните и напиња тоа. У случајов не знаевме што украла типката, нели викаа она згрешила нешто, па и овие ја земале вината за неа да избегаат од другиве... па нека спомнат бар што се десило, не мора за инат цело време енигматични да ги прават ликовите.

Ќе се вратат овие двајца за финалето на сезонава 100 % :D

А ме напиња на овие side stories што не даваат многу информации. Мислам, знам дека тоа е поентата, meeting fellow wanderers чии приказни ќе ги дознаваш половично и само делумно за да дадат некаков ефект дека паралелно со животите на „нашиве“ се одвиваат и приказни на други ликови, ама пак препразни некад ги оставаат приказните и напиња тоа. У случајов не знаевме што украла типката, нели викаа она згрешила нешто, па и овие ја земале вината за неа да избегаат од другиве... па нека спомнат бар што се десило, не мора за инат цело време енигматични да ги прават ликовите.

МИслам дека овие типови се они со кој беше Дерил едно време (трета сезона мислам не сум сигурен) кој имаа нешто како кодекс или правило кој го најде негово е. нешто имаа ко изрека I claim. Овие го зеле инсулинот затоа што и беше потребно да типкава ама најверојатно не го нашла она.

Мене најискрено ме нервираат локациите. Се ко да се во едно место а као да патуваа цело време и пак на истото завршуваат.

МИслам дека овие типови се они со кој беше Дерил едно време (трета сезона мислам не сум сигурен) кој имаа нешто како кодекс или правило кој го најде негово е. нешто имаа ко изрека I claim. Овие го зеле инсулинот затоа што и беше потребно да типкава ама најверојатно не го нашла она.

Мене најискрено ме нервираат локациите. Се ко да се во едно место а као да патуваа цело време и пак на истото завршуваат.

Сигурно мислиш на The Claimers од 4 сезона, неможе да се тие бидеќи сите беа убиени од страна на Рик и групата :)
Овие се нова група кој ќе бидат негативците во вториот дел на сезонава

Сега баш ќе го коментирав ова. Стварно на живци ми одат со тоа. Едвај чекам да гледам следна епизода и ми пуштаат само два лика да гледам цела епизода и пак ништо не разјаснето ко што беше случај со епизодата со тој црнецот. И само нови и нови ликови се појавуваат. Не знам дали само мене ама некако заморна ми е сезонава. Не дека не е интересна туку не знам како да опишам. Најпоќе ме нервираат овие епизоди кај шо се разработва некој лик.

Глупав потег што го оставија Глен жив. Некогаш мора главните ликови да умрат а ова беше совршена шанса

мамето на рон ако го упука карл

Ццц абе а сеа шу праиме...

Знаев дека ќе се деси вакво нешто...

RIP Александрија или не?

Што мислите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom