- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.939
- Поени од реакции
- 25.404
Да, уште сметам дека добро платена и организирана група на терористи ќе одбере поинаков начин на транспорт, во најмала рака ќе ја пренесе оној што плаќа, НО оставам простор и за моја грешка, затоа што ова е само моја претпоставка, која не се базира на никаков факт.Јас не наметнав ништо, ти сама тоа си го напишала. Испадна дека повеќето оттука се во право во врска со мигрантите. Еден од нив тукушто долетал во Европа и веднаш се активирал. А што тврдеше ти во врска со тоа...
и паѓаш на класично сценарио-солзи на деца.
Солзи на деца гледавме 1999, 2001 нивните татковци мама ни расплакаа, а 2015 тие деца ги тепаат нашите деца.
Патем кога сме веќе овде, ова твое мислење
се коси со сета идеологија која ја изнапиша на темите, а е многу слична на муслиманските размислувања
Затоа, кога веќе ми копаш по мислења, не бирај селективно само она што ти одговара за да напишеш контра реплика, на пример во неколку наврати го спомнав и ова:
Никој не го оспорува постоењето на нелуѓе меѓу нив, оние кои лесно можат да бидат закана за туѓи животи поради нивната ретардирана догма.
За она последното што ме цитираше, а потоа го едитираше, немам коментар. Мислам дека си доволно бистар за да укапираш дека се работи за апла саркастична реплика.
@Ligar
[DOUBLEPOST=1447759328][/DOUBLEPOST]Оние што ги интересираше како можеше да помине ситуацијата без немири, можеа да ги приведат оние што мавале по нив и да ги пуштат останатите да си поминат, не да маваат и по нив. Но која сум јас да давам предлог? Нели има „овластени“ лица за тоа кои би требало да се устручени во својата област?
Што кога ќе видиш овакви?Вакви па вакви па кога ќе видам....