Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не али 2:0 на турнир каде настапуваат најдобрите 8 тенисери е глуп бет според мене. Плус Бердих игра одлично во последно време, а Федерер не, а и имаше некоја ситна повреда во Париз, мислам на рамото беше.
Za edmund denes so mislis?

Да ве прашам, кои ми се опциите доколку ми се изгуби добитен тикет а го имам кодот(на слика од тикетот)? Можно е нешто да се направи или не? За Златна Копачка се работи.

Kajgana Magijo,Kaufberen i Sarpsborg 5.5+
Kajgi,uste po dva gola ..

Последно уредено:
Од 2011 до сега Трентино немаат изгубено сет од Равена во меѓусебните , а сега кога ги имам 175.5 - се на добар пат да го изгубат вториот сет ..

Едмунд го прегази овој, а јас паѓам на Еупен дава гол. Никад нема да научам спортска да играм.

Еупен светеше 1-1 у 90+ .. ваљда поништен јебеш га.
Знам, ја пратев. Светеше 5 минути 1-1 и го поништија ради офсајд. Си ебам мувлата скапана. И овие Копачка пички крвта да им ја ебам, 1.25 во билтен а 1.10 на тикет, ама брат ми ми уплаќаше и си остана така ко што беше пишано. Да бев ја ќе ја сменев сигурно, бем ти игра за 1.10 не вреди па макар и 20 гола дале.

NyY.Rangers 1
Chikago 1
Oakland 1
Westbrook 26.5+
Koef.11+ uplata 300den

Да ве прашам, кои ми се опциите доколку ми се изгуби добитен тикет а го имам кодот(на слика од тикетот)? Можно е нешто да се направи или не? За Златна Копачка се работи.
некој?

:kuracc:
Утре да речеме ќе го играм Надал за инат пошо ме заеба на еден маестрален начин во Париз. Рокајте сите слободно на Вавринка.
Чудна е ова спортската, ќе изиграм тенис за да ми крене коеф и редовно се фаќам ко слеп за стап за некој како што ќе потфрли, како денес Лацко, да го ебам се мислев дали плус или 2ка да го играм и го рокнав 2ка ко за посигурно, а на истиот тикет си фаќам Веспрем 2ка, килце 2, Арендал 1, Сан Марино Естонија 0-3 гола, Оберхаузен 1 и Феиренсе 3+ и го гнетам Лацко да ми крени добивката некој денар.
Лаком газ, три кура јади излезе денес кај мене :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom