Pa toa ti vikam. I toa bi go razbral. Taka ide toa. Cel zivot.iako nemoze da se sporediВо тој случај, што треба цела Југоисточна Европа да им направи на Турците/Мухамеданците за да им врати пропорционално за 500 години терор и угнетување?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa toa ti vikam. I toa bi go razbral. Taka ide toa. Cel zivot.iako nemoze da se sporediВо тој случај, што треба цела Југоисточна Европа да им направи на Турците/Мухамеданците за да им врати пропорционално за 500 години терор и угнетување?
Abe deca. Si igrale. Kaj nas taka e.Абе едно не ми е јасно кај нас ко се случи Смилковско и кога беа разбиени групите во Куманово тогаш не беа терористи туку вооружани групи на луѓе т.н невини граѓани кои си носеле оружје , а што и да се случи во светот одма е тероризам ? Ретардирана демократија и мерило на вредности.
на тие 150 стај уште минимум 150 албанци,стави роми кои ќе ги напраат муслимани со по 500 евра само за носење брада и шамија,1000ка у месец,пуна капа,а кај ти се турци босанци....се на се,у НАЈ добар случај,ќе бидеме 50-50.И во рок од 10 години од тие 30.000 ќе бројат 150.000 .
Што е доволно за исламизација на цела држава, и создавање на калифат.
Оваа снимка е стара уште пред чарлие да се случи. Ама но браинерите сеа ја користат како нова да е од вчера
Еве мал доказ од 2014
http://www.nytimes.com/2014/11/21/w...hters-calling-for-attacks-in-france.html?_r=0
The suspects: What we know
...
A heavily armed Macedonian man detained last week during a routine police check on a motorway in Germany may have been connected to the attackers, German officials have said. They believe he was bound for Paris.
...
Точно. Сега да видиме за французиве. Тие загинаа во терористички напад. Мислиш дека по светот не умираат луѓе во терористички напади многу често?Искрено и мене ми е преку кур од типови кој го пратат секој тренд на социјалните мрежи, неможам да ги сварам активистите за правата на педерите, курвите, мигрантите и иако е модерен начин на давање поддршка не ми оди никако во глава тоа со хаштаговите...но поглуп муабет од тоа "дали во Франција плачеле кога Македонија ја поделиле во 1913" не сум прочитал оддамна. Значи поголеми дебили од тие што ги набројав погоре се само (квази) патриотите.
Убиени се повеќе од 150 лица во терористички напад во Париз, а оние си играат на лавови. Браво. А тоа што уште повеќе ме плаши мене е дека со бегалскава криза уште толку се наполни Европа со овие со исперените мозоци. Или ајде Германија и Италија биле против нас во WW 2, па кој ги ебе. Ами тоа што и кај нас ги има се повеќе и повеќе?
За полицајците исто... Не сакам да бидам грешно сфатен, ама тие загинаа во полициска акција ако се сеќавам добро. Мислите дека по светот не умираат полицајци во акции против терористи и секакби криминалци?
Јес да немора да драматизирате како што прават некои...ама бидете малце луѓе маме му ебем..
Точно. Сега да видиме за французиве. Тие загинаа во терористички напад. Мислиш дека по светот не умираат луѓе во терористички напади многу често?
Точно така. Исто и Шведска, Норвешка , Данска станале рај на земјата благодарение на паметни и спремни луѓе. Но тој рај полека ќе се претвори во пекол благодарение на денешниве имбецили и курви кои им ги водат државите. Во опасност се да растурат се што нивните предци граделе и постигнале.Мислам дека не е фотошоп пошто Филипче Петровски, директорот на архивот (кој се наоѓа во зградата) самиот го објави тоа.
Патем, јас немам фејсбук, не ставам француско знаме, но сум франкофил, не сум го криел тоа никогаш, сум еврофил, затоа што сметам дека таа цивилизација, тој прогрес во наука, техника и квалитет на живеење што е произлезен од европската (а преку неа и америчката култура) му има донесено многу добро на човештвото (не ги занемарувам и лошите страни секако).
И пак ви повторувам, ако пропадне европската цивилизација од овие заулавени исламски орди, ако пропадне тој начин на живот, ние не се наоѓаме во Јапонија, ние сме тука, на иљада километри, со 30% муслиманско население, и ние ќе гориме, и тоа ќе гориме јако.