Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе дај извор
Истите тие стотици луѓе кои сеа осудуваат јавно бараа да им се помага на мигрантите. Што не е јасно тука? Не можеш да бараш да им се помага и да ги осудуваш во исто време. Ти го знам ставот кој ти е. Не исмејувавте коа ви зборевме вакви работи дека ќе се случуваат. Не е секој за убивање така? Епа денес ете умреа луѓе што не беа за умирање ради тоа што им се помагаше на мигранти меѓу кои имаше огромен број на терористи. Ризикот кој го носеа тие луѓе не вредеше за да им се помогне. Пошто сеа се плаќа цената и ова е само почеток. Ама ако. Пишете пак Welcome Refugees.
Прашање на време е кога ова ќе се деси у Русија,али многу полесно е ова да се деси каде што има вакви гето квартови.Иако реално против ваков вид тероризам нема заштита.
Многу болно и лицемерно. Кога се случи тероризам во Турција цел свет на нозе се крена. Исто е и сега во Франција се случи тероризам пак цел свет стана на нозе. А додека пак кај нас кога се случи Кумановскиот настан и кога ни ги застрелаја нашите полицајци не бевме ниту спомнати во светот. Ма ајде бре нека одат у курац лицемерни натовци. И за време на војната во 2001 година светот лицемерни беа према нас.
Истите тие стотици луѓе кои сеа осудуваат јавно бараа да им се помага на мигрантите. Што не е јасно тука? Не можеш да бараш да им се помага и да ги осудуваш во исто време. Ти го знам ставот кој ти е. Не исмејувавте коа ви зборевме вакви работи дека ќе се случуваат. Не е секој за убивање така? Епа денес ете умреа луѓе што не беа за умирање ради тоа што им се помагаше на мигранти меѓу кои имаше огромен број на терористи. Ризикот кој го носеа тие луѓе не вредеше за да им се помогне. Пошто сеа се плаќа цената и ова е само почеток. Ама ако. Пишете пак Welcome Refugees.
Наводно во театарот било масакар, преку 100 загинати. Страшно опасен напад, ова е отворена објава на војна, прашање е кој ја објави.
Франција е членка на НАТО. Турција е членка на НАТО. А Македонија каде е ?Многу болно и лицемерно. Кога се случи тероризам во Турција цел свет на нозе се крена. Исто е и сега во Франција се случи тероризам пак цел свет стана на нозе. А додека пак кај нас кога се случи Кумановскиот настан и кога ни ги застрелаја нашите полицајци не бевме ниту спомнати во светот. Ма ајде бре нека одат у курац лицемерни натовци. И за време на војната во 2001 година светот лицемерни беа према нас.
ова што се случи во Париз вечерва за жал е само почеток... "бегалците" се разбудија и веќе почнаа да им се "заблагодаруваат" на домаќините за гостопримството... штета што како и секогаш страдаат невини луѓе... кој е следен ?? Германија...
може идиотски ќе звучи се ова ама народот наш има една изрека.. што си посеал тоа ќе си жнееш... пак ќе речам, штета за тие шо настрадаа ни криви ни должни...
Колку само погрдни навреди имаше Виктор Орбан кој ете испадна `видовид` на некој начин и човек кој си работи во интерес на својата држава.
А кај нас го викавме:диктатор, Пиноче, СС дивизија, грујовист...![]()
Катастрофа, вакви пропусти ниту јас и ти нема да ги направиме.
Имаш наплив на потенцијалци терористи.
Претходно напад на сред париз со калашникови ти се шетаат вахаби.
И никакви мерки да не се превезмат.
Не сум склон кон конспиративни теории, но ваков безбедносен пропуст или е намерен или навистина станува збор за неписмени оперативци на службите.
Сега слушав на РТ, имаше вклучување на руски коментатори кои биле на Стад'Д'Франс. Се слушнале 3 експлозии.
Kaј се бе овие што ги бране мигрантите? Некако тивки се сега...
Ги прашува некој нив?Што се замараш..Не ти седат во МКД мигрантите..Меркел нека му ја мисли.
Дали ти е јасно дека сето ова е политичка игра и дека ќе се случеше без разлика дали има луѓе кои прифаќаат бегалци, или не?
Дали тебе ти е јасно дека веројатноста на тоа сега да се случи е драстично поголема ради што им се помогна на тие луѓе? И да не можеш да кажеш еј не се важи ја бев само да им се помогне на добрите.Така е тоа ќе си бираме на кого ќе помагаме на кого не. Пошто може тоа да се напраи нели? Кај прошлиот пат се исмејаваше и сега вреѓаш плус.Мене тоа ми е јасно. Тоа што не им е јасно на Кастиел и останатите овде кои повикуваат на мој линч е дека јас ги бранам само оние свесните и добрите. Мене најмалку ми е од корист, од идеолошки и од било каков аспект, да се коти багра која ќе претставува закана за другите луѓе. Ама не секој поседува капацитет да го разбере тоа, особено не некои мекотели затруени со омраза и национализам.