Терористички напади во светот

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Има уште побрз начин. Една хидрогенска бомба и добиваш нов Тихи Океан.

Тоа за отприлика 3-4 месеца,кога ќе ги пречекаме сите Сиријци,Ирачани и Авганистанци..Сепак има недолжни луѓе,греота се да загинат..

Еве сум бе Кастиел, ве читам и си стојам на кажаното. Доста се перчиш и предизвикуваш негативни емоции уште толку, ебате! За разлика од тебе јас не сакам да додавам бензин во огнот.
Мирно ти гори си во огнот.
Ова е метафора. У случај да си се заразила од навредливоста на соборците.

Уште на Стад'д'Франс фалело да им влезат. Брука, вакви координирани напади среде главен град и за време на интернационална утакмица...
Јас на ова налетав, некои аналитичари изјавиле као демек...

"The explosions near the Stade de France might have been scheduled to happen later, when people came out, and not during the match"

Со вакви болни умови, не би ме чудело тоа да им бил планот..

ова што се случи во Париз вечерва за жал е само почеток... "бегалците" се разбудија и веќе почнаа да им се "заблагодаруваат" на домаќините за гостопримството... штета што како и секогаш страдаат невини луѓе... кој е следен ?? Германија...

може идиотски ќе звучи се ова ама народот наш има една изрека.. што си посеал тоа ќе си жнееш... пак ќе речам, штета за тие шо настрадаа ни криви ни должни...

Во право си, но пак од друга страна мислам дека е 1000 пати полесно да се изведе ваков крвав напад без проблем само што нема да биде ваква ударна вест и стрес низ цел свет кога би била во прашање нашава банана држава. :)

Па ете во Куманово,објавија Балканските медиуми,чат-пат на другиве странски ТВ и ништо..Секое чудо за три дена беше кај нас.А имаше 20-25 загинати,не се сеќавам точно.Французите сами си го бараа,највеќе муслимани во Европа има токму во Франција..Од земја со 40 милиони,има преку 5 милиони муслимани,а тоа е многу.Нас никој не не моча,ние не постоиме за нив,самите ќе се испозаколеме,ќе се испотепаме,од колку да дојде некоја терористичка група.

Прочитај ми го ставот неколку страни поназад. Второ, дали си свесен дека напаѓаш неколку стотици илјади луѓе кои јавно ги осудуваат делата на ИСИС? Колкав сака нека биде процентот на луѓе со испран мозок, ама не е секој за убивање.
Покрај сувото гори и зеленото, секогаш има и „убави“ луѓе со добри размислувања и развиена свест и во ваквите држави, но не постои начин како би се селектирале само тие лошите или само тие добрите, па затоа постои еден термин што се негува за време на војна “колатерална штета“.

Наводно во театарот било масакар, преку 100 загинати. Страшно опасен напад, ова е отворена објава на војна, прашање е кој ја објави.

Колку само погрдни навреди имаше Виктор Орбан кој ете испадна `видовид` на некој начин и човек кој си работи во интерес на својата држава.

А кај нас го викавме:диктатор, Пиноче, СС дивизија, грујовист...:tapp:

Нема потреба за нервози.
Оние кои ги повикуваат џелатите да се населат во Македонија,
еден ден ќе мораат да сносат одговорност за нивните дела.
Би сакал утре на таа парадата што ке ја прават да им деси слично. Ова го можат само издркотини од луѓе, самодеструктивци и суб-човечки створења баш како од сојот што го подржуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom