Мисс Дунавка Трифуновска- Маке Донија

• Креатор на темата Креатор на темата Darko_ufo
  • Време на започнување Време на започнување
@Peja989
Кој рече дека е недопирлив или светец? Лично право си е на поединецот дали ќе го почитува Игор или не, и општо за било кого важи тоа. Муабетот е како она вратила на неговото таканаречено исмевање. Со погрдни, одвратни и навредливи зборови, а реално таа неписмена вошка може за курот да му се фати. Тоа што бил коцкар или алкохоличар не може да му го одземе сето знаење што го поседува, а знае многу верувај. :)

Мене ми е глупо што некои ја оправдуваат, леле браво на Игор што му направи, ееееј уоу така треба, а она за срцето го исмева Боже сачувај :facepalm: За Миа да речеме кур ме боли, и таа исти кур ко неа, амеба, дроља, нека кршат глава и двете и нека се отераат у 6 лепе.
Добро, само не ме ставај во таа клапа на луѓе, дека се дивам со тоа што му го рекла на Игор. Мене целиот муабет ми е дека се направи фама како Игор да е недопирлив и да не смее ништо да му врати. Пак ќе кажам, кога цела јавност, кога „јавните наши фаци“ ја нападнаа, она почна рафално да пали по сите што ја спомнаа, меѓу кои и Игор. Да не ја спомнеше тој, немаше ни таа ништо да пише за него, реално :)

Добро, само не ме ставај во таа клапа на луѓе, дека се дивам со тоа што му го рекла на Игор. Мене целиот муабет ми е дека се направи фама како Игор да е недопирлив и да не смее ништо да му врати. Пак ќе кажам, кога цела јавност, кога „јавните наши фаци“ ја нападнаа, она почна рафално да пали по сите што ја спомнаа, меѓу кои и Игор. Да не ја спомнеше тој, немаше ни таа ништо да пише за него, реално :)
Пак ќе ти кажам, беше на избор за мис и ја претставуваше Македонија во која живееме јас, ти и уште 2 милиони бедници, така да треба малце да е свесна за своите постапки.

Пак ќе ти кажам, беше на избор за мис и ја претставуваше Македонија во која живееме јас, ти и уште 2 милиони бедници, така да треба малце да е свесна за своите постапки.
Брат, курва е. Свесна е само за количината што треба да ја голтне за да отиде на Miss World, ништо повеќе :D

Abe ajde pa i vie sto go napravivte Igor multitalenat, on sam si priznava deka slavata negova se dolzi na splet na okolnosti radi negoviot dedo Prlicko, radi majka mu Ance koja bese isto glumica i radi tatko mu maestro i dirigent Dzambazov. Showman da, harizma da, poseben isklucitelen talent za pisuvanje, peenje nema. Ete glumata. Toa sto prokockal bitni stvari u zivotot e negova privatnost ama koa resil da se rcka treba da ocekuva da bide podbucnat i za toa, zatoa sto i po toa e najpoznat. Po sto e poznat Igor? Po bingoto sto go vodese i po kockanjeto i alkoholot, i tie drami, teatarski pretstavi i filmcinja na raka sto se brojat. I knigite so priracnici ,,Kako da ne bidat lugjeto kako Igor'' u prevod. Anti Anti alkoholociri, Anti kockari, Mjaukedonija glupost cista i prodazen tiraz na knigi posto e Dzambazov da bese drug utre sabajle nekoj kje mu gi kupese knigite.
Za mene e povekje negativen otkolku pozitiven primer. Neproduktivno iskoristen talent.
A reakcijata na Dunavka u vakva situacija e normalna.
She made my day. xD

Пеџа почна како неа рафал на сите по форумов:uzi: .Ама гласов нејзин некако ме плаши многу :pos:.

Според воведов, на кратко помислив некој трансексуалец сме пратиле. :facepalm:

Иначе, со тоа "срцето" што го прави, всушност сака да ни кажи колкава ѝ ја рашириле за да добие дозвола за настап (со оглед на тоа што старосната граница е до 25 години, а таа пустата 40ка ситни).

:pos:
планинар е тој оправдано е за него

Еве слика од мене и братучедка ти во планинската колиба.

2714801194_8b33f5c722.jpg

Како бе нема ништо постигнато.
Па он е еден од покул ако не и едиснтвен кул фраер на форумов. Сите се влажнат на него. Он е една интелигенција каква што не памти државава, ескперт во филмската и книжевната уметност. За музичката и да не почнуваме.

Затоа дечко, иди читај белешките на Лајла Грејс и не замарај!

Prava si Dunavka. :D

Чеј, ова со Бејби денес ќе имаат clash of the titans? И ако знае некој во колку саат ?

Иначе оваа нема 2 грама памет и е апла неписмена.

Плус не сте ми јасни како тоа го заебала/му вратила на Игор? Враќање и заебување е да му кажеш на некој што јавно има зборено за тоа дека бил коцкар/пијаница и дека дужел пари?:pos:

Па фала богу, ако мисли дотичнава дека е толку мангуп, бујрум 1 на 1 со тој коцкар и пијаница - нема да може да ја сошијат колку ќе ја изебе у мозок тој коцкар и пијаница.

Свашта.

Уф уф жена змај, како им врати на курвине Миа,Тамара и Весна... нека пушат :kuracc:

Би ја ставил министерка за здравство, па оди барајте и да си даде оставка, ќе ве стави сите на подолгото од трите :D

Уф уф жена змај, како им врати на курвине Миа,Тамара и Весна... нека пушат :kuracc:

Би ја ставил министерка за здравство, па оди барајте и да си даде оставка, ќе ве стави сите на подолгото од трите :D
Ovaa da dojde na forum idi baniraj ja

Сите знаеме дека природната форма на срцето всушност и не е онаа како што ја гестикулира Бејл...
Не не не не можам да ја одбранам никако :)
edin.jpg

dva.jpg

tri.jpg

chetiri.jpg

:toe:

Мислам дека ова е вистинското објаснување, девојчето е само културно и воспитано, па не сакало да покажува вулгарни знаци на ТВ како нимфоманот Бејл. Интересна работа е што случајно влегов на темава баш пред да ја гледам оваа епзиода...или барем јас мислам дека беше случајност...

Замислете Игор и` е PR на Дунче и не се у реален конфликт.
Шега на страна, благодарение на него, јас првпат слушам за неа. Имало и лани некој муабет за српскиот нејзин, ама сум го пропуштила. Оваа година пак, сакала-нејќела, го фатив муабетот. Дека мава ниско, мава, ама дека не почна прва - не почна. Баш поради тоа што Игор и останативе се некој и нешто воопшто не требаше ни да се замараат со неа, а со тоа и да и` билдаат рејтинг кој најверојатно, според нив, не го заслужува.
Затоа што славата може да ти ја прават и луѓето коишто те исмејуваат или не те сакаат, тоа е и светски тренд, го нема само кај нас. Кога нема со што друго, мора со тоа, публицитет си е публицитет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom